Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos kisfiam kukiján...

Két hónapos kisfiam kukiján ha felhúzom a bőrt, ott piros, és mintha pici sebek lennének rajta, mitől lett ez?

Figyelt kérdés
Tegnap lett rajta mert még tegnapelőtt nem volt,és olyan is mintha ki lenne száradva.Mi történt ?Begyulladt?És mit csináljak vele?Bekenhetem sudocreammel?
2008. szept. 17. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem kellene húzgálni a bőrt!A doki nekem azt mondta,h picit megmozgathatom,de semmi erőszak!Ameddig simán hátra tudom húzni addig húzzam,de ha már érzem,h nem megy,ne erőltessem.Annak gyulladás,sebek és fájdalom a vége.Korai ez még.18 hetes pici fiú anyukája
2008. szept. 17. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad felhúzni!
2008. szept. 17. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért húztam fel,mert a védőnőm azt mondta,hogy minden nap kell.Köszi a válaszokat
2008. szept. 17. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok.Sztem a dokiddal beszélj,a védőnő tanácsait pedig-amennyiben ilyen hülyeségeket mond-felül kellene bírálnod,akár úgy,h miután vmit tanácsol konzultálsz a dokiddal.De te is láthatod az igen negatív eredményét a tanácsának!A nagy fiam 16 éves,de ez ügyben akkor is ez volt az egyöntetű vélemény:NEM SZABAD HÚZGÁLNI!
2008. szept. 17. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!