Anyatejes babátoknak adtok teát? 8 hetes baba anyukája
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 18:35
1/9 anonim válasza:
Éjjel igen,ánizs teát.Ez a hasfájására is jó.
2/9 anonim válasza:
Nem, soha nem kapott se teát, se vizet. Igény szerint szopizott, így a tej a szomját is oltotta. 6 hónapos kora után kezdtem kínálgatni vízzel, de még akkor se igényelte, csak mikor már nem szopizott a szilárd étel után.
3/9 edus83 válasza:
ÉN NEM,8HETES NEKEM IS A KICSIM,SZERINTEM A TEJCSIBE BENNE VAN MINDEN.
4/9 anonim válasza:
8,5 hónapos a fiam. Igény szerint szopizik, kóstolgat, de az anyatejen kívül nem igényel más folyadékot. Igaz, teát még nem is próbáltam adni neki.
5/9 anonim válasza:
NEM!!!!
Az anyatej vízesebb "eleje" oltja a szomját.
(Meg aztán amúgy sem fogadja el a cumisüveget.)
6 hós kisfiú anyukája
6/9 anonim válasza:
Én szoktam adni teát!Két szopcsi között.Kell hogy kicsit pihenjen a gyomra,na meg a cici is!Tudom hogy megoszlanak a vélemények,napi 1 dl nem sok,van amikor még annyit sem iszik meg a babám.Én nem vagyok ellene.
2 hónapos babuci anyukája
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz nem lesz semmi baja.Főleg ha hasfájos akkor meg szokták is ajánlani a köményteát.Nem értem,hogy miért hisz mindenki a 6 hónapos korig csak anyatejet szisztematikába?!Persze, hogy egészséges, de probálj meg te fél évig ugyanaból folyadékot nyerni mint amit eszel.Ez csak az én véleményem....
8/9 anonim válasza:
Utolsó: nem véletlenül változik az anyatej állaga egy szoptatás alatt. Az első kortyokból azt a folyadékot nyeri, amivel a szomját oltja. A felnőtt ember gyomra pedig nem azonos a csecsemő gyomrával.
9/9 anonim válasza:
Nem bántásból írtam, meg nem is kötöszködésből,de az én babóm soha nem hagyta abba pár kortynál, ha cicire tettem akkor szépen szopizott.Így én úgy gondoltam, hogy néha nem árt neki a tea.Ráadásul nálunk 3 hónapos koráig nagyon szeles volt és kellett neki a köménymag tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!