Megviseli a babát a költözés?
Nem viseli meg. Emlékezni sem fog rá :)
Orvost nem muszáj váltani, hiszen szabadon választhatsz már orvost. Persze, ha nem ragaszkodtok a mostanihoz, akkor a közelség miatt célszerű a környéken lévő orvoshoz bejelentkezni.
A jelenlegi védőnődnek szóljál, ha jön, hogy költöztök és ő majd elmondja, ha van valami tennivalód.
Nem hinném, hogy megviseli, hisz apa-anya ott lesz.
Majd meglátod, milyen alkalmazkodóak a picik.
Orvos váltás úgy van, hogy bemész a kiválasztott dokihoz, és megmondod, hogy szeretnéd, ha innentől ő lenne a gyerekorvosotok.
Nem viseli meg. Mi is gyakran vagyunk máshol hetekig is, élvezik az új környezetet nagyon. 2 éves és fél évesek, de itthon csak 50% ban vannak, a többi időben másik 3 helyen.
Ebből kiindulva a tiéteket sem fogja megviselni szerintem egy költözés 1 évesen és imádni fog a dobozokből pakolni is.
A többiről a védőnőddel beszélj, a miénk tuti segítene még elintézni is, amit kell.
MÁR veletek alszik?
Inkább még, nem???
Amúgy sem jó, ha (sokáig) veletek alszik (bár ezzel sokan nem értenek egyet).
Szia, én is Gödöllőről írok!:)
Pont most költöztünk a 3,5 évesemmel ideiglenes anyósomékhoz, majd ha kész az új ház akkor megint költözünk, másik városba.
Ma voltunk a dokinál más miatt, ő mondta, hogy főleg a kissebb gyerekeket viseli meg a költözés...pl. a 3,5 évesemet eléggé, de én is magamba zuhantam, bár nálam lehet, h a kismama hormonok dúlnak.
A lényeh, hogy együtt lesztek, ez erőt ad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!