Pécsett kit ajánlotok füllyukasztásra a 2 éves kislányomnak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 12:12
1/4 anonim válasza:
Miért kell szegény kisgyerekek fülét kilyuggatni?? olyan, mint a disznóknál, hogy megjelölik a fülüket..sztem ráér akkor mikor már cselekvőképes lesz, és saját maga dönti el, hogy mit akar.
2/4 anonim válasza:
Szia! Mi a gyermekorvosunkkal lövettük be. Fél perc volt az egész, inkább az nem tetszett a kislányomnak, hogy fogtuk a fejét, de szerintem fájni nem fájt neki. Nem gyulladt be utána, minden rendben volt. Ha érdekel, priviben elküldöm az orvos nevét, tel.számát. A fülbevalót is nála vettük.
3/4 anonim válasza:
Sztem hülyeség ennyi idős korban kilyuggatnod! Sajnos az unokatesómat nekem kellett elvinnem 2 éves korában lyukasztani hát végigüvöltötte az egészet szörnyű volt. Nagy barbárság ilyet tenni szegénnyel! Az én anyám úgy volt vele hogy ha majd nagyobb leszek akkor majd én eldöntöm hogy akarok-e fülbevalót hordani. 8 éves koromban lett kilyukasztva. Ha bírod azt hogy a gyereked ordít és rugkapál mint ha veszett lenne akkor tőlem lyukasztatsd ki..
4/4 A kérdező kommentje:
Mondogatja hogy szép a fülbevaló és kell neki amikor meglátja más kislányokét ezért gondoltam rá.
2010. ápr. 11. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!