A mosható pelenkáról mi a véleményetek? (Akik használnak, őket kérdezem. )
Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy a második gyereknél ezt fogjuk használni.
Valóban környezetbarátabb? Az igaz, hogy nem termel szemetet, de mosni kell, ugye vizet és áramot fogyaszt. Megéri így is? Gondolom külön kell mosni, ugye?
Mindig ez van a babán? Ha pl. mentek valahova és cserélitek, akkor mi lesz a koszos pelussal? Táskában hazaviszitek?
Már a kórházban moshatót adtatok a babára, vagy oda vittetek eldobhatót?
Szokott "baleset" történni? (Azaz kifolynak-e a dolgok?)
Bónusz kérdés: Mit szólt a család, ismerősök, védőnő, hogy moshat pelenkát használ a babátok?
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 8. 23:38
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor környezeti szempontból megéri a mosható, pénzügyileg attól függ, mennyiszer mosok milyen a fogyasztás, stb. Ezek szerint ez is olyan, mint bármi más: valakinek bejön, van akinek nem. :P Meglátom mi lesz, még van bőven időm kitalálni.
2016. jan. 9. 16:42
12/13 LadyLoss válasza:
Ahogy mondod, itt a titok: van akinek bejön van akinek nem. AZ ár sok mindentől függ, itt is vannak felső kategóriás márkák, és olcsó, egyszerűbb megoldások. Bele lehet szeretni, a sok szép mintába, fazonba, de ha valakinek sikertelensége van benne, elhiszem, hogy pokolba kívánja az egészet. Annó első gyereknél, mikor kipróbáltam, nekem is volt mélypontom benne, de aztán sikerült áthidalni a saját bénaságomat és a többi problémát, azóta rutin. :)
13/13 anonim válasza:
3 mosható pelenkás gyerekem van/volt. Kórházba vittem veluk eldobhatot. Van újszülött készleten es az egymereteseket kb 1,5 hónapos koruktól használtam. Szárazon taroltam vodorben. 3 Naponta mostam. A két nagy mar szobatiszta, mindketten kb kétéves koruk korul maguktól kezdtek szólni a pisi miatt. Kb 100e ft volt a harom gyerkőc pelenkaja, ebben a probalgatas, újak rendelése, fiuk es lany közti szincsere is benne van. Es nyilvan jelentős részét meg el tudom majd a vegen adni ha ugy alakul h nem legy azonnal 4. Babank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!