Mit adjak fél éves babámra ilyen hűvösben és majd télen alváshoz?
Figyelt kérdés
Az a gond hogy a takarót egyáltalán nem szereti és le is rúgja magáról ezért nem tudom mit adjak rá hogy ne fázzon meg.2008. szept. 16. 16:22
1/5 anonim válasza:
Hálózsák a takaró helyett.Nekem bevált tavaly.
2/5 anonim válasza:
szia!
én ugycsinálom hogy adok rá egy kisujjú bodyt,arra rá egy hosszú rugit!!és ugy bele a zsákba! ez nálam bevált!! de ha ugy ézed egy vékony takaróval még beis takarhatod!!
3/5 anonim válasza:
Én hálózsákot adok rá, vastag-béleltet. Az alá hosszúujjú body és csak zokni. Nincs agyonöltöztetve, tud mozogni rendesen alvás közben is és nem fázik meg. Persze a hálószobában nincs 20 foknál több, mert melegben nem tud nyugodtan pihenni-aludni. Dehát ezt babája válogatja: ha a babád fázósabb, adhatsz még rá a hálózsák alá rugit.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is a hálózsákon gondolkodtam csak abban nem voltam biztos hogy abban rendesen tud-e majd mocorogni, nem-e fogja zavarni a mozgásban.
2008. szept. 16. 21:20
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bevállt a hálózsák, és kifejezetten jól is jött, hogy abban nem tud annyira mocorogni mint a takaró alatt, mert így könnyebben elalszik, és jobban is alszik, a takarót meg állandóan lerugta magáról. A hálózsák szerintem tökéletes megoldás. A babára én egy hosszúujjú, de lábatlan dresszt adok, arra egy plüss lábfejes rugit (hol csak pántosat, hol hosszúújjút) + a hálózsák, ami nem túl vastag. A szobában nincs több 20 foknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!