Igaz hogy le lehet szoktatni a babát az éjszakia evésröl? És ha igen hogyan?
Szia.Én is 10hónaposan szoktattam le,1 szer evett éjjel,azt leváltottam teával,aztán már az sem kellett...
üdv
Szia! Szerintem különösebb technika nincsen arra, h hogyan lehet leszoktatni, csak próbálkozni lehet! Mert ha a baba még nem érett meg arra, h kajci nélkül végigaludja az éjszakát, akkor nem tudsz mit csinálni, hacsak nem azt akarod, h szenvedjen, de gondolom nem. Az én kisfiam egyszer evett éjjel tápszert, és addig meg sem próbáltam nem megetetni, amíg el nem kezdtük a hozzátáplálást! Aztán akkor tápszer helyett teát adtam neki és úgy voltam vele, ha éhes, nem fogja elfogadni, akkor kap tápszert. De szerencsére nem kellett neki. Aztán pár hét múlva megpróbáltam, h ha éjjel felkel, akkor csak cumi vissza, hátsimi. Ez is bevált, már 2 hete a tea sem kell neki. Szerintem csak szépen fokozatosan. Ne erőltesd, az a lényeg. Egyszer minden baba megérik arra, h éjjel ne egyen, valakinél az már 1 hónapos korban megtörténik, de vkinél csak később. Kitartást! És próbálgasd, hátha....
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!