Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinga, Réka, Nóra, Olívia?...

Kinga, Réka, Nóra, Olívia? Melyik tetszik, melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Vezetéknév Papp...
2016. jan. 6. 20:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kérdező+

"Eszter Nekem nem tetszik :-)"

Látod, ezért nincs értelme az ilyen kérdéseknek!

:-)

2016. jan. 6. 21:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Ő a kérdésben felsorolt neveket kérdezte, az Esztert csak te írtad. Persze ajánlhatod, de ha neki nem tetszik, az nem baj.
2016. jan. 6. 21:07
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
A Papp névvel a Kinga és a Réka is viccesen hangzana. A Nóra vagy az Olívia jobban passzol hozzá.
2016. jan. 6. 21:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem passzol.
2016. jan. 6. 21:14
 15/25 anonim ***** válasza:

#12.

"Miért ne lenne? "

Mert ez egy szubjektív dolog, egy értelmetlen kérdés.

Tényleg azt fogja választani, ami itt nem három hanem négy embernek tetszik?

Ha azt kérdezi, hogy mi a finomabb a tökfőzelék vagy a pacal, akkor holnap azt eszi, ami itt több szavazatot kap?

Direkt írtam egy kérdésben nem szereplő nevet, hogy a kérdés abszurditására felhívjam a figyelmet.

De,a kérdésre: szerintem egy mássalhangzóra végződő vezetéknévhez egy magánhangzóval kezdődő utónév passzol. Ebből azonban a kérdésben csak egy van - arról azonban pont a napokban mondtam véleményt, és konkrétan le lettem bunkózva, mert nekem nem tetszik.

2016. jan. 6. 21:19
 16/25 anonim ***** válasza:
15: Nyilván azért írta ki a kérdést, mert kíváncsi mások véleményére, amelyeket vagy figyelembe vesz, vagy nem. A maga számára lehet értelme a kérdésnek.
2016. jan. 6. 21:23
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Sorrendben: Olívia, Nóra, Réka, Kinga

De az Olívia talán nem olyan szerencsés a Papp vezetéknévhez, így én a Nórát választanám.

2016. jan. 6. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Papp Réka ne legyen szerintem, mert nagyon könnyen paprikának félrehallható.

Szerintem a rövid vezetéknévhez jobban passzolna egy 3 szótagos keresztnév pl.: nálatok az Olívia. De szerintem jól hangzana a Papp Emília is.

A felsorolt rövidekkel nekem nagyon összefolyik. Ennek ellenére néhány rövid névvel is jól hangzik pl. nekem tetszik a Papp Luca.

2016. jan. 6. 23:07
 19/25 anonim válasza:
Nóra vagy Réka
2016. jan. 8. 12:57
 20/25 anonim válasza:

1.Nóra

2.Kinga

3.Réka

4.Olívia

2016. jan. 9. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!