Kinga, Réka, Nóra, Olívia? Melyik tetszik, melyiket választanád?
Kedves Kérdező+
"Eszter Nekem nem tetszik :-)"
Látod, ezért nincs értelme az ilyen kérdéseknek!
:-)
#12.
"Miért ne lenne? "
Mert ez egy szubjektív dolog, egy értelmetlen kérdés.
Tényleg azt fogja választani, ami itt nem három hanem négy embernek tetszik?
Ha azt kérdezi, hogy mi a finomabb a tökfőzelék vagy a pacal, akkor holnap azt eszi, ami itt több szavazatot kap?
Direkt írtam egy kérdésben nem szereplő nevet, hogy a kérdés abszurditására felhívjam a figyelmet.
De,a kérdésre: szerintem egy mássalhangzóra végződő vezetéknévhez egy magánhangzóval kezdődő utónév passzol. Ebből azonban a kérdésben csak egy van - arról azonban pont a napokban mondtam véleményt, és konkrétan le lettem bunkózva, mert nekem nem tetszik.
Sorrendben: Olívia, Nóra, Réka, Kinga
De az Olívia talán nem olyan szerencsés a Papp vezetéknévhez, így én a Nórát választanám.
Papp Réka ne legyen szerintem, mert nagyon könnyen paprikának félrehallható.
Szerintem a rövid vezetéknévhez jobban passzolna egy 3 szótagos keresztnév pl.: nálatok az Olívia. De szerintem jól hangzana a Papp Emília is.
A felsorolt rövidekkel nekem nagyon összefolyik. Ennek ellenére néhány rövid névvel is jól hangzik pl. nekem tetszik a Papp Luca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!