Máshol is állt ma a bál? Hat hetesem öt órán
keresztül üvöltött, kis megszakításokkal ( evés, pár
perces bealvás ). Ti hogy viselitek az ilyen napokat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:37
1/9 anonim válasza:
próbálok minden lehetséges ötletet bevetni, ebben a sorrendben:
evés
pelus
ringatás (kéz, hinta, hordozó)
hassal lefelé ringatás
babakocsi tologatás
zene
ének
szoba hűtése/fűtése
szélcsövezés
pár perc szünet egyedül (néha szünet után már ha rámosolyogsz is megnyugszik)
....és az egész előlről
ha anyatejes gondold át nem ettél-e olyat, ami okozhat hasfájást (tejtermékek is nemcsak a fújós fűszerek/zöldségek okozhatnak)
2010. márc. 25. 17:43
2/9 anonim válasza:
Lányom jövő héten lesz 1 éves.Ez a mai nap maga a pokol. Ordít egész nap, csak kézben van el, vagy úgy sem. Szerintem ezt a szeles időt + a hidegfrontot érzik meg a kicsik. A Tiéd meg nagyon pici, ő még érzékenyebb.
2010. márc. 25. 18:08
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt hittem megbolondulok ma délelőtt, most persze alszik, mint egy kisangyal. Holnap megyünk délelőtt csípőszűrésre, ha ott is ez a kabaré lesz lehet én is visítani fogok.
2010. márc. 25. 18:16
4/9 anonim válasza:
Nálunk is ez megy, csak épp már harmadik napja... Éjszaka szerencsére alszik úgy-ahogy, de nappal hihetetlen mit tud művelni! Szintén 6 hetes
2010. márc. 25. 18:21
5/9 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy csak nekem adatik meg ez az őrület.Nagyon nehezen viselem, sírok vele együtt.Semmi sem jó neki...és annyira sajnálom.
2010. márc. 25. 18:24
6/9 anonim válasza:
18:21-es vok!
Először én is azt hittem, hogy csak engem ér ez a különös megtiszteltetés.
De úgy látom nem vagyunk egyedül. És ma már többen tettek fel itt hasonló kérdést nyűglődéssel kapcsolatban.
Úgy látszik van valami a levegőben. Remélem, hogy gyorsan elmúlik, mert kezdek már egy kicsit besokallni...
2010. márc. 25. 18:40
7/9 anonim válasza:
Detto :)
2010. márc. 25. 20:04
8/9 anonim válasza:
Ez nem csak otthon van.
5 hetes baba angliaban is erzi a magyar frontokat :)
itt is nyugi van egesz delutan.....
de remelem a furcsivel vege lesz a nyuginek
2010. márc. 25. 20:32
9/9 anonim válasza:
Szia. Fiacskám ma 2 hónapos (a névnapja is ma van:)). Szerintem a frontot érzi, mert ma nagyon nyűgös. Semmi nem jó neki. Próbáltam ringatni, etetni, tologattam a babakocsiban, de sírt tovább. Ha letettem, akkor mégjobban ordított, úgyhogy itt is "koncert" van ma. Elaludt a kezemben, letettem, hogy gyorsan kifutok a mosdóba, de mire kiértem, sírt. Muszáj volt már elvégezni a dolgom, de addig úgy sírt, mint akit elevenen nyúznak. Persze mikor bementem és felvettem, megnyugodott. Már azt hittem megőszülök:) Most itt alszik mellettem, a babakocsiban, mert a lábammal ringatom. Te jó ég, szegénykém... 5 órát üvöltött? Akkor én még örülhetek, mert az én fiam csak 5 percet, de azt úgy, ahogy a csövön kifért....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!