Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Máshol is állt ma a bál? Hat...

Máshol is állt ma a bál? Hat hetesem öt órán keresztül üvöltött, kis megszakításokkal ( evés, pár perces bealvás ). Ti hogy viselitek az ilyen napokat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:

próbálok minden lehetséges ötletet bevetni, ebben a sorrendben:

evés

pelus

ringatás (kéz, hinta, hordozó)

hassal lefelé ringatás

babakocsi tologatás

zene

ének

szoba hűtése/fűtése

szélcsövezés

pár perc szünet egyedül (néha szünet után már ha rámosolyogsz is megnyugszik)

....és az egész előlről

ha anyatejes gondold át nem ettél-e olyat, ami okozhat hasfájást (tejtermékek is nemcsak a fújós fűszerek/zöldségek okozhatnak)

2010. márc. 25. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Lányom jövő héten lesz 1 éves.Ez a mai nap maga a pokol. Ordít egész nap, csak kézben van el, vagy úgy sem. Szerintem ezt a szeles időt + a hidegfrontot érzik meg a kicsik. A Tiéd meg nagyon pici, ő még érzékenyebb.
2010. márc. 25. 18:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt hittem megbolondulok ma délelőtt, most persze alszik, mint egy kisangyal. Holnap megyünk délelőtt csípőszűrésre, ha ott is ez a kabaré lesz lehet én is visítani fogok.
2010. márc. 25. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez megy, csak épp már harmadik napja... Éjszaka szerencsére alszik úgy-ahogy, de nappal hihetetlen mit tud művelni! Szintén 6 hetes
2010. márc. 25. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy csak nekem adatik meg ez az őrület.Nagyon nehezen viselem, sírok vele együtt.Semmi sem jó neki...és annyira sajnálom.
2010. márc. 25. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:

18:21-es vok!

Először én is azt hittem, hogy csak engem ér ez a különös megtiszteltetés.

De úgy látom nem vagyunk egyedül. És ma már többen tettek fel itt hasonló kérdést nyűglődéssel kapcsolatban.

Úgy látszik van valami a levegőben. Remélem, hogy gyorsan elmúlik, mert kezdek már egy kicsit besokallni...

2010. márc. 25. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Detto :)
2010. márc. 25. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez nem csak otthon van.

5 hetes baba angliaban is erzi a magyar frontokat :)

itt is nyugi van egesz delutan.....

de remelem a furcsivel vege lesz a nyuginek

2010. márc. 25. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia. Fiacskám ma 2 hónapos (a névnapja is ma van:)). Szerintem a frontot érzi, mert ma nagyon nyűgös. Semmi nem jó neki. Próbáltam ringatni, etetni, tologattam a babakocsiban, de sírt tovább. Ha letettem, akkor mégjobban ordított, úgyhogy itt is "koncert" van ma. Elaludt a kezemben, letettem, hogy gyorsan kifutok a mosdóba, de mire kiértem, sírt. Muszáj volt már elvégezni a dolgom, de addig úgy sírt, mint akit elevenen nyúznak. Persze mikor bementem és felvettem, megnyugodott. Már azt hittem megőszülök:) Most itt alszik mellettem, a babakocsiban, mert a lábammal ringatom. Te jó ég, szegénykém... 5 órát üvöltött? Akkor én még örülhetek, mert az én fiam csak 5 percet, de azt úgy, ahogy a csövön kifért....
2010. ápr. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!