Aki a babaszafariról rendelt terméket, annak nem volt gondja a házhozszállítással?
Akkor én csak ne szóljak.Igaz 4.napja ülök itthon a kislányommal és várjuk a babakocsit,de az még sehol sincsen a 3 héttől.Én telefonon rendeletem,ígérték jön.Aztán másnap hívtam azt mondták a futárszolgálat azt jelentette,hogy nem vettem át.Kérdezetem az ,hogy lehet hisz itthon voltam,miért nem hívtak fel egyébként.Azt ígérték másnapra megjön,de megint csak várok,felhívom,hogy ez a 3.nap,hogy sehova nem tudunk menni mert várjuk a futárt.Hát ma már nem megy,mert valami lejelentés van,majd holnap 8-18-ig valamikor.Mondtam,nekem nem jó mondjon egy konkrét időpontot mikor legyek itthon.Hát ha a délután jobb akkor akkor jön a futár.Kíváncsi leszek.Sajnos vidéki vagyok,és nem tudtam ezt a márkát személyesen megvenni.
Remélem holnap már megjön.
Egyébként ilyenkor lehet valahova fordulni a panaszommal?
Megérkezett.Igaz mondtam,hogy 3 óra után hozzák,mert akkor vagyunk otthon,erre 1-kor csenget a futár.Még jó,hogy elmaradt a tervezett program és itthon volunk.
Chipolino Vip omnia 3 kocsit rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!