Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet szőlőt más gyümölccsel...

Lehet szőlőt más gyümölccsel turmixolni 8 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Régebben az olvastam, hogy csak magában mehet, de nem emlékszem miért. Vettem barackot, de nem igazán édes, viszont van itthon mézédes szőlő, szeretném együtt odaadni neki...
2008. szept. 16. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.A szőlő iaz ami iagz finom, de nehezebb mégis mint a barack, vagyis, ha öszeis turmixolod, maga a szőlőben van olyan anyag, amit nehezebben emész meg a baba, ráadásul, még barackkal, hááááááááát, lesz hasfájás, vagy hasmnenés, mert hajt.A szőlőt még felejtssd el, úgyanúgy mint az epret is, vagy málnát, szedret,ezeket később kaphatja majd,A gyümölcsöt viszont összeturmixolhatod háztartási keksszel, ami kicsit édeskés,és hidd el finom, ebben a korban pedig már kaphat a baba:-)szia
2008. szept. 16. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam szőlőt a gyerkőcnek, de meghámozva és magtalanul. Nem volt semmi baja tőle, igaz, nem is kapott egyszerre sokat.
2008. szept. 16. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Az én lányom már egy hete kapja mamáék szőlőjét / igazi mézédes "kecskecsöcsű":-), semmi baja tőle. Persze először csak egy szemet kapott. Leveszem a héjját, kiveszem a magját..., imádja.
2008. szept. 16. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is nagyon szereti.Nyugodtan adjál neki.
2008. szept. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!