Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hédi vagy Hedda néva jobb...

Hédi vagy Hedda néva jobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 03:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Heddát még nem is hallottam, de nem hangszik valami jól. Ha hajthatatlan vagy a két H betűs nevek terén akkor inkább Hédi.
2016. jan. 2. 05:48
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Hédi. A Heddát mindenhol betűzheti majd, mert kb. senki nem hallott még róla. Ez szerintem kiszúrás.
2016. jan. 2. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Hédi. Én sem hallottam a Heddát még.
2016. jan. 2. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a különleges neveket, de itt a Hedda mégis jobb. A Hédi túl gyerekes név, felnőttként nem túl pozitív.
2016. jan. 2. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Hedda Gabler.

Na de komolyan: a Hédi szerintem is komolytana, nagyon becenév (olyan, mintha Borinak vagy Vikinek anyakönyveznéd) számomra. A Hedda valóban szokatlan, bárén ismertem és tetszik is. Mondjuk egy Kovács Hedda elég idétlenül hangzik, kell ehhez is egy vezetéknév.

Én a Hedvigre szavazok. Azt lehet Hédinek, Heddának is becézni, felnőttként komoly, nőies név és még szép is.

2016. jan. 2. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hédi.
2016. jan. 2. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább a Hédi. A Heddára mindenki vissza fog kérdezni, mert még életében nem hallotta.
2016. jan. 2. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Hédi egyáltalán nem tetszik.

Heddát ismerek és szép névnek tartom.

Helga is szép és H betűs.

2016. jan. 2. 23:23
 9/9 1112 ***** válasza:
Hedvina. Most fejlesztettem ki a Hedvigből. Úgy tudom,eredetileg a Hedvig beceneve a Hédi. Meg volt Adelheid a Heidi című könyvben még.
2022. máj. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!