Hédi vagy Hedda néva jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 03:41
1/9 anonim válasza:
Heddát még nem is hallottam, de nem hangszik valami jól. Ha hajthatatlan vagy a két H betűs nevek terén akkor inkább Hédi.
2/9 anonim válasza:
Hédi. A Heddát mindenhol betűzheti majd, mert kb. senki nem hallott még róla. Ez szerintem kiszúrás.
3/9 anonim válasza:
Egyértelműen a Hédi. Én sem hallottam a Heddát még.
4/9 anonim válasza:
Nem szeretem a különleges neveket, de itt a Hedda mégis jobb. A Hédi túl gyerekes név, felnőttként nem túl pozitív.
5/9 anonim válasza:
Hedda Gabler.
Na de komolyan: a Hédi szerintem is komolytana, nagyon becenév (olyan, mintha Borinak vagy Vikinek anyakönyveznéd) számomra. A Hedda valóban szokatlan, bárén ismertem és tetszik is. Mondjuk egy Kovács Hedda elég idétlenül hangzik, kell ehhez is egy vezetéknév.
Én a Hedvigre szavazok. Azt lehet Hédinek, Heddának is becézni, felnőttként komoly, nőies név és még szép is.
7/9 anonim válasza:
Inkább a Hédi. A Heddára mindenki vissza fog kérdezni, mert még életében nem hallotta.
8/9 anonim válasza:
Hédi egyáltalán nem tetszik.
Heddát ismerek és szép névnek tartom.
Helga is szép és H betűs.
9/9 1112 válasza:
Hedvina. Most fejlesztettem ki a Hedvigből. Úgy tudom,eredetileg a Hedvig beceneve a Hédi. Meg volt Adelheid a Heidi című könyvben még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!