Mit lehet tenni akkor, hogy, ha 4 hónapos bébike éjjelente hangosan alszik?
Figyelt kérdés
Azt csinálja a kis drága, hogy olyan félálomba ( vagy inkább negyedbe van), de teljesen fent nincsen és nem is alszik és kaparássza a lepedőt, a rácsvédőt, úgy tesz, mint aki cukorkát szopogat, szopja az ujját, forgolódik meg ilyesmi...ezt csinálja van, hogy 2 órán is át...peluska tisza, ha már nem bírom hallgatni, felveszem és megetetem, akkor is miután lerakom, 10 perc és csinálja ezt tovább, nem is biztos, hogy éhes volt szegény...szóval, ez mi lehet? Es ez 2-3 heten rendszeres, nem időjárás függő.2008. szept. 16. 07:59
1/2 anonim válasza:
Keres vmit,amitől biztonságban érzi magát,hiszen te nem vagy vele az ágyban.Nekünk van cumi,de az nem mindig kell.Sokszor elég adnom 1 textilpelust,amit magához ölel és már kész is:)
2/2 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem semmit. Az én fiam születésétől kezdve morog. Van saját szobája de még így is alig tudtam aludni. Én is mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. Most 3 hónapos, és a morgások is ritkulnak. Csak akkor morog, forgolódik és cuppog ha tényleg éhes. Remélem nálatok is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!