Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sinlakot is be kell-e...

A Sinlakot is be kell-e vezetni a babának és ha igen akkor hogyan?

Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 06:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell,ha gond van a gyerek étetésével pl sokat bukik vagy nagyobb kalória értékű,roboráró étkeztetés kell,esetleg ételallergiája van.Nekem a gyer.orvos ajánlotta,mert már nem volt annyi gond a bukással és nem kellett az AR tápszer,de helyette kellett vmi + a sima tápszerbe.Én most tápszerrel 1-1 arányban keverve adom neki,így laktatóbb,sűrűbb a kaja és este tovább bírja evés nélkül.A gyümölcs vagy zöldség pépet is szokatm vele sűríteni és abban is több a kalória tőle,így főétkezére is jó,de akár magában is megcsinálhatod a Sinlacot pépnek a dobozon lévő ut. alapján.
2008. szept. 16. 07:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Nekünk semmi oka nem volt, csak tegnap kezdtük a hozzátáplálást, és annyit mondott hogy sűríthetem vele a gyümiket majd. Szóval sem allergia sem bukás dolog semmi ilyesmi nem volt. Úgyhogy akkor este kipróbálom habár ő végig alussza az éjszakákat.
2008. szept. 16. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább ha először adod napközben tedd, bár ez nem okoz allergiát de nahogy esetleg fájjon a hasa. Nekünk sincs semmi gond naponta 1x adom magában vagy gyümivel süritésre.
2008. szept. 16. 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen második válaszoló. Ma este kipróbálom ezt az 1-1 módszert, mert az almalé már második napja sem jön be a babámnak:)
2008. szept. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!