Túrázni pár hónapossal ebben a hidegben?
Nem hiszem, hogy ez jó lenne egy pár hónaposnak. Te menjél el túrázni, ha arra vágysz, rá meg vigyázzon valaki otthon.
Össze-vissza fogod nyomni a sok ruharéteg meg a mozgás miatt. Na meg ha csúszós is a terep, akkor rá is eshetsz. Mert gondolom, a túra nem azt jelenti, hogy sétálgattok a városban.
Most komolyan, szerinted egy pár hónapos mit élvezne a túrában? Te élvezed, akkor te menj.
A napokban nem vinném. -10 fok körül van a hegyekben, ilyen hideget még nem tud a hőháztartása rendesen kezelni.
0 fokban már azt mondanám, hogy igen.
A pelenkázás igaz, az erdő közepén nem fogjátok tudni megoldani, főleg, ha órákra vagytok mindenféle fűtött helyiségtől. Addig ül a kifolyt pisiben, vagy a székletében?
Én ettöl nem akadok ki, mi is hasonló életmódot folytattunk, folytatunk 5 gyerek mellett. Nem lesz semmi baja.
Gondolom, ezt a választ most jól le fogják pontozni...
"Gondolom, ezt a választ most jól le fogják pontozni..."
Passzív-agresszív meg én vagyok :)
Miért olyan fontos neked a pontozás? Miért nem elég csak leírni a véleményedet?
Nem értem, miért csak ez a két opció van:
- mínuszokban túrázás egy hegyen több gyerekkel
- zsúfolt játszóház
Gondolom nem egyedül mész ennyi gyerekkel, nem? Aki veletek megy, nem tud vigyázni a picire 1-2 órára, amíg "megfuttatod" a nagyokat?
En vinnem, viszem is vasarnap Visegradra 2 oranal tobbet szerintem nem leszunk kint a levegon.
Mi nem ottalvosra megyunk 20 perc alatt odaerunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!