Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan lehetseges hogy visszasz...

Olyan lehetseges hogy visszaszokna szopni?

Figyelt kérdés
Kevesebb volt a tejem,erre elkezdtem adni(gyermekorvos tanacsara)a Humana tapszert,errefel most mar nem akar egyaltalan szopni,csak jatszik a cicivel,de ez nagyon bant engem,lehet meg tenni valamit?
2010. márc. 24. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos en is pont igy jartam a kisfiammal. Amikor megszokta a tapszer izet (Humana), azutan nem volt hajlando elfogadni a cicit. Ekor volt 7 es fel hos. Esetleg probalhatsz meg fejni, ha a babad kisebb, en ekor mar nem lattam ertelmet.

Jo egeszseget.

2010. márc. 24. 22:15
 2/4 A kérdező kommentje:
nyolc honapos
2010. márc. 24. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Nem hiszem hogy visszaszokna:( fejd és add üvegből, jó nagy meló, én 2 hétig birtam csak.
2010. márc. 24. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyukám 2-3 nap szenvedéssel és bőgéssel, de vissza tudta szokatni a bátáymat, mert hosszú útra indultak nyáron, autóval és így muszály volt. Ha kitartóan és nyugodtan csinálod, biztos, hogy menni fog, de akkor addig mást nem kaphat, amíg nem ciciből eszik. Kérdés, hogy kibírod-e.
2010. márc. 25. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!