Van olyan aki az új állami támogatás (10 millió Ft 3 gyerek után, + 10 millió kedv. Hitel) miatt újra átgondolná, hogy mégis akar 3 gyereket?
17es vagyok, kérdező, te nagyon el vagy tévedve :D
Mondd már meg nekem, ha kiköltözöl az isten háta mögé, h te 500E ft-ért telket vegyél, hol fogsz dolgozni? Mert az ilyen helyeken csak közmunka van, ha van. Miből tartanátok el a 3 gyereket?
Kioktatást nem kérek, és normális stílusban írjatok! Köszönöm! Olyat nem írtam hogy a 10 millióból fent maradó részt bárki zsebre akarná rakni csak úgy...
Sógoromék laknak kis faluban, ahol 6 millióért vettek 70 m2-es házat 2000 m2-es telekkel. Ott laknak most két gyerekkel, tanító az apuka, anyuka meg könyvtáros a helyi műv. házban, magyarul közalkalmazott, egyébként semmire nem költenek szinte, telken megtermelnek mindent, még félre is tudnak tenni, rokonoktól is sok játékot stb. kapnak a gyerekek, de persze ők is vesznek. Szóval el tudnak tartani majd 3 gyereket is.
Nem kell új házat építeni egyébként, mert 3 gyereknél már nem kizáró ok ha van háza/lakása az embernek, és az is számít ha beépíti valaki a tetőteret vagy hozzáépít a házhoz, az meg szerintem kijön 10 millióból, nem?
Kérdező, tájékozódjál már előbb, mielőtt itt vitázni kezdesz, ontod magadból a hü.lyeségeket, nem győznek a többiek kijavítgatni.
Ha annyira szuper dolog kiköltözni a világ végére, hát költözz oda a hol a sógorodék laknak. Te magad írod, ők is közmunkáznak, de szerintem te nem nagyon tudod, h mi az. Ideiglenes, nem állandó munka. Hiába hangzik jól, h könyvtáros, ha csak 1 évre szól a szerződése, utána meg munkanélküli lesz és segélyen tengődik. Persze, megtermelnek maguknak ezt azt, el se tudod képzelni ,mennyi munka van egy kerttel. A szüleim kis faluban élnek és tavasztól őszig reggeltől délutánig a kertben meg az állatokkal vannak. Na meg amin felnevettem, h 3 gyereket nem lehet arra vállalni, h majd úgyis kaptok ajándékba sok mindent. Mi van, ha nem kaptok semmit, mert akiktől várod az ajándékot, az másnak adja, mert mondjuk több gyerek is lesz addigra a rokonságában, vagy épp hozzájuk érkezik újabb gyerek és nem válik majd meg a használt gyerekcuccoktól.
Elképezstő a naivitásod és a tájékozatlanságot.
66 %-os szállj már le a magas lóról, mi közöd hozzá hogy én hova költözök és mit utasítgatsz? Csak azt írtam hogy aki ilyen helyen lakik annak ez egy jó lehetőség, ennyi.
Többet nem nézem meg ezt a kérdést mert nem bírom ezt a gyk-s fröcsögést, amit egyesek leművelnek. Menj a piacra ott vitatkozhatsz a hozzád hasonlókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!