Babám 2,5 hetes, nagy fiam úgy jött ma haza az oviból, hogy fájdogál a hasa, most meg nagyon belázasodott. A pici anyatejes, szerintetek el fogja kapni? Ti is voltatok így? Nagyon aggódom.
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 20:52
1/5 anonim válasza:
Ezt megjósolni nem lehet, de az jó pont, hogy anyatejes. Nekem övsömöröm volt, mikor picim pár hetes volt, és nem lett semmi baja.PEdig én is féltem, hogy idő előtt bárányhimlős lesz(az övösömört ugyanaz az a vírus okozza, mint a báűrányhimlőt.) Vegyél magadhoz több vitamint, ha szedsz multivitamint az is jó, hogy ksiebb esély legyen rá, hogy te elakapd. A tejeddel adsz át immunanyagot a babának, de attól még persze ő elkaphatja. Menjetek minél többször friss levegőre, szellőztesd a nagy fiad szobáját gyakran, és lehetőleg ne puszilgassa a picit. Sztem ennél többet nem tudsz tenni.
3/5 anonim válasza:
Imádom az ilyet. Ha elkapja, elkapja, ha nem nem... nem tudod kivédeni...
Amúgy ha anyatejes, nagy valószínüséggel nem fogja elkapni...
4/5 anonim válasza:
Az én fiam Salmonella fertőzést kapott a suliba iszonyat beteg volt egy 7ig kórházban feküdt.Van egy pici babánk is aki akkor 4 hós volt.Előre borítékolták hogy ő is elkapja.Mivel csak anyatejes meg se kottyant neki a fertőzés egy napig hasmenése volt és ennyivel le is tudtuk.
Azt mondták annak köszönhető hogy ő ilyen gyorsan átvészelte hogy az anyatej megvédte az immunrendszerét.
5/5 anonim válasza:
sok kézmosás, fertőtlenítő, így talán kevesebb lesz az esély, plusz próbáld meg külön tenni őket egész nap, tudom, nehéz, de segíthet, és a sok szellőztetés is fontos.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!