Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek hogy ne ordítson a...

Mit tegyek hogy ne ordítson a 19 hónapos fiam bölcsi előtt és utánna és hogy megszokja a bölcsit? Meddig fog ez tartani?

Figyelt kérdés
Bölcsibe kezdtünk lassan 3 hete és 2 napja borzasztóan ordít bölcsi után, hogy ana-ana, és csak velem akar lenni, velem akar mindent csinálni és elviselhetetlenül sír és hisztizik és toporzékol, ha nem az van amit Ő akar és nem lehet velem. Az elválásnál is ordít, de bölcsi után nem lehet vele bírni! Teljesen kikészít lelkileg mindenkit, de főleg engem. Nem akarok mindent megengedni neki, de ordít, ha nem teljesítem a vágyát és nem lehet velem.
2010. márc. 24. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legfontosabb hogy ne engegy neki.Ha mindent megengedsz csak neked lesz rosszabb mert egy idő után csak azért fog sirni hogy megtehesse vagy megkaphassa amit akar.A bölcsi dolgot pedig magyarázd el neki hogy miért kell járni miért nem lehet veled.
2010. márc. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!