Hordozókendős anyukák! 3 hónapos babát milyen pozícióban hordozzak?
Köszi Nektek!
Első! Igen, a második linked, az, amiben én is gondolkodok, bár kezeslábasban nem tudom,hogy hogy férne el benne.
De akkor ezek szerint az ő lába, már kilóghat ugye?
1 vagyok.
5 napos korától hordoztam a lányom, a lába a kezdetektől kilógott, rendes béka-pózban kötöttem be.
És igen, overallban is lehet hordozni :)
Köszi!
Akkor nem "káros",ha már kilógatom a lábát! :)
Még egy kérdés. Magyarán, de felvetted a saját kabátod, magadra a kendő, és úgy az overálos baba? :)
3 hónaposan még bőven elől hordoztam, előbb magamra kötöttem a gyereket, úgy vettem fel a kabátot, amit persze nem tudtam összecipzározni magamon, de így is melegítettük egymást.
Mikor már a hátamon vittem, akkor természetesen a kabátot vettem fel előbb és úgy rá a gyerek a hordozóval.
Ezért utálom a telet, hatezer réteg ruha le-felvenni egy elinduláshoz, gyerekkel ez rémes :))
Na most elkeseredtem!
Próbáltam felkötni, de csak úgy kutyafuttába egy youtube video alapján, de az én babám tartja a fejét.
Tehát nem fekszik rá a mellkasomra.
Most vagy rosszul helyeztem a kendőbe, vagy ez normális,hogy nézelődik? De ez nem árt a gerincének?
Nézd, ha nézelődni akar, hát nézelődjön :)
Ha elalszik rajtad, úgyis rádől a mellkasodra.
Én úgy csináltam, hogy ha bealudt, akkor tettem rá a kendő szárait a fejére teljesen, hogy tartsa a nyakát.
Köszönöm!
Megnéznél még valamit!
Van ugye a video, meg egy füzet, amit adtak hozzá.
A videón az első megkötésnél nem igazán egyértelmű,hogy amikor átvezeti a vállán akkor teljesen szét van hajtva a kendő, vagy a felére összehajtva. Csak mert itt mintha úgy mutatná,hogy valahogy félbe van hajtva, a használatiban a rajzon meg nem.
Belinkelem megnéznéd?
Úgy 0:34-0:40 körül kellenen nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!