Anyukák, van itt olyan, aki felkel hamarabb mint a babája, hogy mondjuk megfőzzön, hogy aztán egész nap csak játszhassanak?
Én felkelek. És igen, pont azért, hoy játszhassunk. Azóta szeretek igazán Anya lenni. 6-kor kelek, ő 8 körül. Addig megvan a főzés. Nem nyűglődi végig az előkészületeket (hámozás, hagymadarabolás, hússzeletelés, stb.)És olyan jó, hogy miközben vele foglalkozom, nem kell kirohangálnom kaját kavargatni. :)
(este 10-11 körül fekszek és még 2x szoptatok éjjel)
ha vki, akkor én bababarát vagyok:)) tényleg lesem a kisfiam mozdulatait. 22 hónapos, de nem kelek fel korábban. gyors ebédet csinálok, addig eljátszik a konyhában. takarítani segít. vhogy így néz ki a napunk:
7 körül felkel, reggelizünk, én megnézem gyorsan a levleimet, addig ő megnéz vmi 10 perces meséta minimaxon.
összepakolunk, takarítunk és kimegyünk. boltba, patikába, mikor hová kell menni, kb 1 órát lent vagyunk de.
feljövünk, én gyorsan ebédet csinálok, ő játszik mellettem. aztán ebéd, ő megy aludni.
felkel, akkor uzsonnázik és megint megyük le. este 6ig kint vagyunk kb.
fél 7 felé vacsi, utána én mosogatok, rendet teszek, addig ő elvan egyedül. letusolok, megy fürödni aztán ő is.
Hát 14.00-ás válaszoló egyet értek veled:-)))
Én sem kelek fel előbb(főleg hogy fél 6-6 körül ébred a babám) Sőt mi nem minden nap megyünk le délelőtt csak délután:-( pont azért mert nincs minden nap rá időm sajnos. De a hétköznapokból 3 szor biztos lemegyünk, hétvégén meg kirándulás, családlátogatás stb...
Nálam a nagy lányom(3 és fél éves) és most a pici is(9 hós) úgy lett nevelve ha nem megyünk le sétálni nála délelőtt járokában játszás van, később amikor nagyobb már, és nincs járóka akkor a délelőtt nagy részén EGYEDÜL kellett elfoglalnia magát. Én addig mostam főztem takarítottam vasaltam teregettem stb... Amikor már elég nagy ezek nagy részét együtt is lehet csinálni és akkor nagyon fontosnak érzik magukat:-)majd ebéd után egész estig játszás:-)
Én a 14:21-el értek egyet. Muszáj volt a nagyobbat úgy nevelni, hogy tudjon egyedül játszani. Segítségem nem volt, így magam csináltam mindent. Délelőtt ha nem mentünk ki, akkor eljátszott egyedül, később segített mindenben, amit nagyon-nagyon élvez a mai napig. Már 4 éves. a kicsi 4 hónapos, ő is szépen el van egyedül amíg főzők, teregetek, stb...
De nem kelek föl hamarabb, hogy megfőzzek, ugyanis 6 körül ébredés van nálunk is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!