Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora egy 6 hónapos kisfiú...

Mekkora egy 6 hónapos kisfiú kukija?

Figyelt kérdés
Már előre is elnézést a kérdésért, csak jól rám ijesztettek. A nővérem volt nálunk baba nézőben, akinek 2 nagyobb fiú gyermeke van. Éppen pelenkáztam a kisfiam, mire ő megszólalt, hogy siessek, mert fázik a gyerek. Megkérdeztem tőle, hogy miért fázna? Mert úgy összement a kis kukija. Hát az én kisfiam kukija alapból akkora (nem mértem szemmértékkel kb. 3 cm). Most tényleg olyan kicsi?
2010. márc. 24. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Bocs,de nem tök mindegy mekkora?Majd ha megnőnek,akkor.....
2010. márc. 24. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
nem kicsi. minden gyereknek akkora kukija van, ami az ő testi adottságainak megfelelő. ezzel szerintem még nem kell foglalkozni. a tesód ezzel sztem nem bántani akart, csak fura volt neki a dolog, ha a fiainak nagyobb van. az én fiam kukija sem tökéletes, születésétől kezdve az alsó részen a bőr fel van szakadva. azt mondta a doki, ne foglalkozzak vele, minden kukifajtának megvan a saját előnye és hátránya. és ugye a lányok nunija sem egyforma. még jó, h mindenki annyira különböző, mert amúgy unatkoznánk. :)
2010. márc. 24. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából felnőtt korban tényleg nem a méret a lényeg. Csak hirtelenjében aggódni kezdtem, hogy nem- e valami fejlődési rendellenesség.
2010. márc. 24. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:

ha fejlődési rendellenesség lenne, azt már rég közölte volna veled a doki/védőnő. nyugi meg!

hozzáteszem, a kisfiam 24 hós és az ő kukija is 3, max 4 cm. második voltam.

2010. márc. 24. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
A tesód rég látts kisgyerek kukiját és a nagyobb gyerek mérethez van szokva a szeme. Ennyi.
2010. márc. 24. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek.

(Egyébként én onnan látom, ha fázik pelenkázás közben, hogy a zacsija ugrik össze. Legalábbis úgy gondolom azért, mert fázik.)

2010. márc. 24. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyik Kedves Válaszoló is írta, ahogy a lányok puncija is különböző, úgy a fiúk kukija is.
2010. márc. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!