Nem árt a huzat a babának?
Figyelt kérdés
Ha minden ablak nyitva van, mert ugye itt a jó idő, nem fog huzatot kapni a 4,5 hós babám füle vagy arca? Kicsi a lakás, 50m2-es!2010. márc. 24. 10:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem jó a huzat Neki. Inkább egyszerre egy ablakot nyiss ki, hogy ne legyen huzat. Erre én is odafigyelek.
Szép napot!
6 hónapos kislány anyukája
2/5 anonim válasza:
A huzat neked sem jó, nemhogy a babádnak. Most még azért annyira nincs jó idő, nincs 40 fok, hogy az összes ablak nyitva legyen. Csak óvatosan.
3/5 anonim válasza:
Én felváltva szellőztetem a helységeket.Mindig ott van épp nyitva az ablak,ahol Ő nincs ott.Nem csak neki árt,te is simán huzatot kaphatsz.Fejfájás,arcüreg,homloküreg,fül,torok gyulladás simán lehet belőle.
4/5 anonim válasza:
Ha nem éri közvetlenül a huzat,akkor semmi baja nem lesz tőle,főleg ha nincs erős szélmozgás.Tehetsz az ágya oldalára valamit,hogy ne érje közvetlen a huzat.
5/5 anonim válasza:
Nekem a dokinő külön felhívta rá a figyelmem, hogy a huzat nagyon árt a babának ezért sem otthon sem pedig az autóban nem szabad huzatot csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!