Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom mit csináljak?...

Nem tudom mit csináljak? Folyamatosan csak őrlöm magam. Elmondanátok a véleményeteket?

Figyelt kérdés

Kutyatenyésztő vagyok,s minden évben megrendezésre kerül egy nagy körű rendezvény a Lázár fivérek tanyáján,ez most ápr.24-én lesz.A babám akkor már 9 hónapos lesz.

Itthon "kellene"hagynunk anyósomra,hogy Ő vigyázzon rá.De teljesen ki vagyok már emiatt,mert soha nem volt még a pici tőlem távol 1 napot!Max 1-2 órát.Mert ahová megyünk ez Pest mellett van,mi Miskolcon lakunk,,az út is hosszú,s későn este érünk haza,de reggel már korán indulunk,mert előtte Pestre is mennünk kell.

Lelkiismeret furdalásom van,hogy itthon fogom hagyni,hogy előtérbe helyezem a szórakozásom.A másik aggályom hogy nehogy valami baja történjen.Ő már mindenhol feláll,lépeget,mindent ki-és lepakol,bármit a szájába vesz-szóval 24 órás figyelmet követel

Segítsetek,mitévő legyek????Inkább maradjak itthon vele?Vagy menjek el?Őt nagyon nem szivesen vinném,hiszen még túl kicsi,napi 3x alszik,s ráadásul nyügös is mert jön a foga!

2010. márc. 24. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Le is pontoztalak bizony, tök mindegy hogy hová megy az anyuka, kutyavásárba, vagy moziba, vagy apával andalogni. A KIKAPCSOLÓDÁSon van ahangsúly. És ne mondd azt, hogy arra nincs egy anyának szüksége néha!

Első voltam.

2010. márc. 24. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is lepontoztam azt a válaszadót, aki azt írta, hogy ne menj. Ez nem erről szól, hogy ki a fontosabb? Ilyen kérdés senkiben nem kell, hogy felmerüljön. Ennyi "szórakozás", ahogy írtad, neked is jár.

És attól, hogy édesanyák vagyunk, nem kell rabszolgának lennünk, meg nem kell senkinek játszani a mártírt, hogy jaj, akkor én 3 évig nem megyek sehova, mert gyerekem van... ugyan már!

Szóval tessék elmenni, kikapcsolódni, feltöltődni egy kicsit, és hidd el: anyósod teljesen jól el fogja tudni látni a picinyed. :) Hiszen ő is felnevelt már legalább egy gyereket, nem? :)

2010. márc. 24. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan! Csak előtte tartsatok 1-2 főpróbát. Mondjuk töltsön ott a baba egy egész délelőttöt, hogy megszokja, hogy máshol alszik, vagy más altatja. Ha nagy gond van, nem sikerül elaludnia, érte mész és látja, hogy nem hagytad cserben. Legközelebb megint megpróbáljátok. Ha ismeri anyósodat és jól elvannak, akkor nem lesz gond. Az én kislányom ilyen idősen esett-kelt. Nem óvhatod meg minden eséstől, mert akkor nehezen tanul meg járni. Ha jól sikerülnek a főpróbák, Te is sokkal nyugodtabban fogsz elmenni és csak minden második percben fogsz arra gondolni, hogy mi van vele :D
2010. márc. 24. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
12.14-es! azt hiszem a lepontozás magáért beszél, hál istennek nem mindenki gondolkodik ilyen beszűkülten, mint te, de annyit azért hadd fűzzek hozzá, hogy így egyszerűen nem szabad gondolkodni, mert ebbe az ember szép lassan tönkremenne, ha onnantól kezdve, hogy szült, csak és kizárólag 100%-osan csak a gyerekéért élne, és minden más területen megszűnne létezni és sosem kapcsolódna ki. A végeredmény egy idegbeteg, besavanyodott anyuka lenne, ami a gyereknek sem jó, ráadásul pontosan az ilyen anyákból lesznek majd a rettenetes anyósok, akik még a 40 éves gyerekük kezét sem képesek elengedni...
2010. márc. 24. 14:29
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon -nagyon köszönöm a válaszokat!

Azt elfelejtettem írni,hogy mi anyóssal lakunk:)Így gondolom még nyugodtabban hagyhatom itthon szerintetek is,hiszen még ki sem szakitom a megszokott környezetből!Azt hiszem el fogok menni, HÁLA NEKTEK ANYUKÁK!!!

Aki pedig azt írta hogy el kell dönteni mi a fontosabb--------azt hiszem ezt rajta kívül mindeni értette s tudta!

nagyon szépen köszönöm hogy ilyen sokan írtatok!hálás vagyok mindenkienk!!!!!!!!

2010. márc. 24. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:

A 14 hónapos anyuka vagyok. :p

Ha veletek lakik az anyósod akkor meg aztán tényleg nincs min gondolkozni! Észre sem fogja venni a kicsid, hogy nem vagy otthon. Na, jó azért ez nem igaz de tuti fix, hogy semmi baj nem lesz.

2010. márc. 24. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Na pláne tessék így elmenni! Érezd jól magad! (B)
2010. márc. 24. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!