Nem tudom mit csináljak? Folyamatosan csak őrlöm magam. Elmondanátok a véleményeteket?
Kutyatenyésztő vagyok,s minden évben megrendezésre kerül egy nagy körű rendezvény a Lázár fivérek tanyáján,ez most ápr.24-én lesz.A babám akkor már 9 hónapos lesz.
Itthon "kellene"hagynunk anyósomra,hogy Ő vigyázzon rá.De teljesen ki vagyok már emiatt,mert soha nem volt még a pici tőlem távol 1 napot!Max 1-2 órát.Mert ahová megyünk ez Pest mellett van,mi Miskolcon lakunk,,az út is hosszú,s későn este érünk haza,de reggel már korán indulunk,mert előtte Pestre is mennünk kell.
Lelkiismeret furdalásom van,hogy itthon fogom hagyni,hogy előtérbe helyezem a szórakozásom.A másik aggályom hogy nehogy valami baja történjen.Ő már mindenhol feláll,lépeget,mindent ki-és lepakol,bármit a szájába vesz-szóval 24 órás figyelmet követel
Segítsetek,mitévő legyek????Inkább maradjak itthon vele?Vagy menjek el?Őt nagyon nem szivesen vinném,hiszen még túl kicsi,napi 3x alszik,s ráadásul nyügös is mert jön a foga!
Le is pontoztalak bizony, tök mindegy hogy hová megy az anyuka, kutyavásárba, vagy moziba, vagy apával andalogni. A KIKAPCSOLÓDÁSon van ahangsúly. És ne mondd azt, hogy arra nincs egy anyának szüksége néha!
Első voltam.
Én is lepontoztam azt a válaszadót, aki azt írta, hogy ne menj. Ez nem erről szól, hogy ki a fontosabb? Ilyen kérdés senkiben nem kell, hogy felmerüljön. Ennyi "szórakozás", ahogy írtad, neked is jár.
És attól, hogy édesanyák vagyunk, nem kell rabszolgának lennünk, meg nem kell senkinek játszani a mártírt, hogy jaj, akkor én 3 évig nem megyek sehova, mert gyerekem van... ugyan már!
Szóval tessék elmenni, kikapcsolódni, feltöltődni egy kicsit, és hidd el: anyósod teljesen jól el fogja tudni látni a picinyed. :) Hiszen ő is felnevelt már legalább egy gyereket, nem? :)
Nagyon -nagyon köszönöm a válaszokat!
Azt elfelejtettem írni,hogy mi anyóssal lakunk:)Így gondolom még nyugodtabban hagyhatom itthon szerintetek is,hiszen még ki sem szakitom a megszokott környezetből!Azt hiszem el fogok menni, HÁLA NEKTEK ANYUKÁK!!!
Aki pedig azt írta hogy el kell dönteni mi a fontosabb--------azt hiszem ezt rajta kívül mindeni értette s tudta!
nagyon szépen köszönöm hogy ilyen sokan írtatok!hálás vagyok mindenkienk!!!!!!!!
A 14 hónapos anyuka vagyok. :p
Ha veletek lakik az anyósod akkor meg aztán tényleg nincs min gondolkozni! Észre sem fogja venni a kicsid, hogy nem vagy otthon. Na, jó azért ez nem igaz de tuti fix, hogy semmi baj nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!