Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ér véget a szeparációs...

Mikor ér véget a szeparációs korszak?

Figyelt kérdés
Mindig eljátszott lassan 9 hónapos kisfiam magában, viszont kb. 2 hete ordít, ha kilépek a látóteréből. Eddig jött utánam, de most már nem hajlandó követni, csak ordít hogy menjek vissza. Vége lesz, vagy nekem kéne valamit másképp csinálnom? Sosem volt elkapatva, nem cipeltem a fenekét csak ha beteg volt.
2010. márc. 24. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 8 hónapos korban kezdődött és az első szülinapja környékén múlt el.

2010. márc. 24. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Babája válogatja.

Nálunk egy hónapja megy, az elején mindenért bőgött(felálltam mellőle, mert már elzsibbadt a lábam, kiléptem a szobájából...) most egy hónap után csitult a helyzet, csak akkor kezd el sírni, ha hosszabb ideje nem lát(5prc után elkezd keresni, és ha meglát leül, és néz, vagy elkezd disznolkodni, és tiltott dolgokkal játszani)

Nálunk úgy tűnik kezd lecsengeni, de az is lehet, hogy egy hét múlva kezdődik újra

2010. márc. 24. 09:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Húú az durva lenne ha ez így menne 1 éves koráig! Remélem hamarabb csitul... Állandóan sír mindenért, pedig olyan nyugodt volt idáig... Meg éjszaka is csak azért felkel, hogy felvegyem. 3-4-szer 1 éjjel. Idegesítő nagyon, hogy nem tudok mit csinálni.
2010. márc. 24. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
nálunk 6 hótól tartott 1 évig, aztán most megint kezdődött felfokozottan, 15 hós, egy vérvétel miatt. nem tudsz mit csinálni, túl kell élni. nálunk amúgy a vérvétel óta az apjától is menekül...de azt azért nem hagyom neki, mert csak az apja, nem idegen satöbbi. mindig mondom, hogymenjen oda, menjen vele meg ilyenek. hát több-kevesebb sikerrel. amúgy ha csak ketten vannak ,semmi baj, csak ha én is ott vagyok.
2010. márc. 24. 11:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez a fura nálunk is, hogy ha nem lát, pl. elmegyek valahova azt mondja az apja, hogy neki nem csinálja. Csak nekem. Miért van ez...??
2010. márc. 24. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

nálunk nagyon durva volt,wc-re,konyhába szóval mindenhova vinnem kellett magammal:(

a férjemmel sokat veszekedtünk miatta,mert szerinte nagyon elkényeztettem,de aztán amilyen hirtelen jött,el is múlt

(persze a 4 hónap nem hirtelen,de most már úgy tűnik)

2010. márc. 24. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
már bocsánat, de az apukák ebben tökhülyék!!! az én férjem is mindig pampogott, pedig ezt nem lehet úgy megoldani, hogy letolod magadról a kölköt...csak szép fokozatosan fog rájönni, hogy amikor nem vagy ott, akkor is létezel.
2010. márc. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!