Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyaralni 2 éves babóval?

Nyaralni 2 éves babóval?

Figyelt kérdés
Szeretnénk elmenni hajdúszoboszlóra nyáron. Érdekelne hogy ti hogy csináljátok. Köztudott dolog hogy drága a strand belépő,de délután csak kéne aludnia,de napi 2 belépő az nagyon húzós. Na meg hogy szerintetek a napjait hogy alakítsam,hát végülis nyaralni megyünk,nem kell olyan görcsösen ragaszkodni az itthon megszokott dolgokhoz ugye? Sokszor látom hogy csoró babó a melegbe alszik valami kis sátorba én úgy sajnálom őket,nem beszélve a hatalmas ricsajról.
2010. márc. 23. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán aludhat az árnyékban,pléden,a friss levegőn.. egyen amikor éhes,aludjon ha álmos,ez a lényeg:)
2010. márc. 23. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálunk kötelező alvás van délután mert szívbeteg. Max 1 óra teljes nyugalom. Ő 2-3 is alszik
2010. márc. 23. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor alvás után már ne menjetek vissza a strandra. Másképp is el tudjátok ott tölteni az időt, vagy ha szállodába mentek, akkor ott biztosan van saját medence. szerintem emiatt nem borítsd fel a napirendjét, főleg ha beteg.
2010. márc. 23. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben az esetben lementek reggel a strandra és a délutánt pedig a házban töltitek, vagy ha felébredt max egy kis séta.
2010. márc. 23. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor úgy oldanám meg a helyetekben,hogy mondjuk délelött strand amikor aludnia kell,kicsit vissza vonultok a szobába,majd délutánra valami más programot csinálnék... :)
2010. márc. 23. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha olyan szállást választanátok, ahol van medence, wellness, ilyesmi? Akkor nem kell a drága belépőt megvenni és bármikor mehettek fürdeni. Biztosan szuper az élményfürdő, de szerintem egy két éves picur még tök jól elvan akár egy pancsolóban is, nem igényli az óriáscsúszdát, stb. Legfeljebb 1-2 nap elmentek oda is, hogy nektek szülőknek is legyen egy kis feltöltődés :)

Mi tavaly nyáron ilyen szállóba mentünk és jobban követni tudtuk a napirendet (bár így is eléggé kiborította az új környezet) ill. az is a nagy előnye volt, hogy amikor elaludt a manó le tudtunk menni kettesben a párommal fürdeni, meginni egy kávét, stb. A szálláson adtak bébiőrt, amikor hallottuk hogy nyekereg, szaladtunk. :)

2010. márc. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!