Max hány órát utazhatnak hordozókban a babák? Hosszú útra kellene mennünk, kb. hat óra és nem tudom hány megállásra tervezzünk. Alig két hónapos a bébi.
Én nem mennék. Bocsi, időt nem tudok írni, de egy két hónaposnak szerintem 6 óra út, még ha meg is álltok, hosszú a hordozóban. Őt még nem tudod "kinyújtóztatni" csak ha felveszed a karodba. Mi most mentünk volta 9 órás autóútra 6 hónapos babával, de nem megyünk, mert hiába állunk meg (már csak magunk miatt is), az azért nem ugyan az,hogy 10-20 percet kiveszem, aztán vissza.
De ez az én véleményem, én nem mennék. (Most le fogtok pontozni? :(((
tök egyszerű: ne hordozóban szállítsd a kocsiban, hanem mózesben.
Ha kiveszitek a megállásoknál, akkor tedd át a hordozóba, az a 10-20 perc nem árt neki.
Értem. Bocsi. De amit a második írt, a mózes megoldás nagyon jó dolog! Ha tudtok kérjetek valakitől kölcsön. De most egyszer 2-3 órától nem hiszem hogy baj lesz. Nem tudtam hogy szállással akartok megállni.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!