Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek huszonévesen vagy...

Szerintetek huszonévesen vagy inkább már harmincon felül jobb megszülni az első gyereket?

Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ki hány évesen mennyire egészséges, azon lehet vitatkozni, az viszont tény, hogy a nők 20-30 között a legtermékenyebbek.
2015. dec. 20. 11:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
30 alatt mindeképp. Egyetemen tanították hogy 30 felett roncsolódnak a gének, nem úgy alakul a szervezet első terhességnél mint huszonévesen, több lehet a komplikáció, veszélyeztetettség.
2015. dec. 20. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Kinek hogy, szerintem nem lehet megmondani, hogy egy adott embernek mikor jobb. Azt tudom, hogy én a magam részéről 30 alatt szültem az elsőt, és a másodikat is még huszonévesen fogom megszülni, és ha minden jól megy, akkor - éppen hogy - a harmadikat is. Én 30 fölött már nem szívesen szülnék, de nyilván, ha úgy jön ki a lépés, akkor a harmadikat már harminc fölött fogom a világra hozni, emiatt nem fogunk lemondani róla, hogy legyen harmadik gyerkőc, csak inkább azt mondom, hogy tudatosan úgy tervezem, hogy még előtte meglegyen a tervezett gyereklétszám. Na persze ember tervez... :)
2015. dec. 20. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:
25 évesek vagyunk, szülnék, de nem jön a baba... :(
2015. dec. 22. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!