Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül és mennyire jó...

Mennyibe kerül és mennyire jó a kullancs elleni oltás?

Figyelt kérdés

Mivel jön a jóidő szeretnék többet tudni a kullancs ellen i oltásról!

Mennyibe kerül ,hány kell belőle?

Kérem irjatok anyukák ,mik a tapasztalatotok?

Előre is köszönöm szépen Niki aki egy gyönyörű 19 hónapos baba anyukája

2010. márc. 23. 18:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a hova adják be ?
2010. márc. 23. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
2 féle van. A drágább 6eFt körül van (az egyik gyógyszertárban 5300,-Ft, a másikban 5950,-Ft itt Biatorbágyon). Az olcsóbbik (ami nem tartalmaz tartósítószert, de ugyanolyan jó) 1700,-Ft. Nekünk az olcsóbbat írta fel a drnő, elvileg 1 hónap múlva kapja lányom az elsőt (jövő héten lesz 1 éves). Megkapja az 1.-t, utána 1 hónap múlva a 2.-kat, rá 1 évre a 3.-kat, utána az emlékeztető az 3-5 évente kell. Azt nem tudom, hogy hova adják, majd ápr.22-én megmondom (ha nem lesz beteg, és megkapja). Azt tudom, hogy én 10 évesen kaptam az elsőt a vállamba de ugye ők kisebbek.
2010. márc. 23. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm ,hát mi előbb kapjuk mint ápr 22 akkor majd én írom meg neked hova adják!!

De most látom a recepten hogy előre töltött fecsiben adják!!

Mert akkor ha nem félnék tőle a saját babámnak beadni ,esküszöm beadnám mint sem hogy megint elszurja a beadást a doktornőnk megint!

Ápolónő vagyok amugy!!

szép estét

2010. márc. 23. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 15 és 16 hónaposan kapta, és a vállába.

Ennyi idősen már vállba adják a szurikat, nem combba.

Az árára nem emlékszem, de tán 2-3ezer volt darabja.

2010. márc. 24. 00:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Na most már nem értem sokan 1700 1800 mondanak ,te meg most 2-3000ft na majd kiváltom aztán meglátom

2010. márc. 24. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!