A kölespelyhet/zabpelyhet/kukoricapelyhet meg kell főzni, vagy elég beáztatni?
Figyelt kérdés
Receptben úgy láttam, hogy fél óra áztatás után még sűrűre kell főzni, de én simán a reszelt almához kevertem és úgy is tök jól felpuhult. A zacskóra nincs írva semmi. Szerintetek?2010. márc. 23. 17:24
1/4 anonim válasza:
Van olyan, amit nem kell főzni, én is olyat használtam.
2/4 A kérdező kommentje:
Alnatura kölespelyhet vettem és Sparos zabpelyhet, de egyikre sincs írva semmi...:(
2010. márc. 25. 17:05
3/4 anonim válasza:
Ezeket nem ismerem, de ami instant, az kb. olyan állagú, mint a tejpép, mikor a zacskóban van.
4/4 A kérdező kommentje:
Ahha, köszi, akkor ezeket inkább megfőzöm:)
2010. márc. 26. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!