A gyümölcsös rizses bébiételek már kiválthatnak egy étkezést? A rizs nem allergizál?
Figyelt kérdés
5 hónapos2008. szept. 15. 09:00
1/12 anonim válasza:
A rizsben nincsen glutén.Èn még várnék a rizzsel.Èn elözször 6,5 hónaposan adtam a lányomnak.
2/12 anonim válasza:
Bocsi,ma´rmint gyümölcsös rizst,és tejbe rizst.A tejet babatejes porból csinálom.
3/12 anonim válasza:
Szia.PERSZE!Az én kisfiam 4 hós,és nagyon szereti.Egy teljes üveggel megeszik egy étkezésre.Nálunk 3 fő étkezés van-reggel,délben és este-a tízórai és az uzsi ilyen rizses desszert+rakok hozzá friss gyümit.Banánt őszit,almát,mikor mi jut az eszembe.Kipróbáltam több félét,mind finom,és más fajta.A Nestlé,a Hipp,és a Kecskeméti gyárnak is van.A rizs gluténmentes,tehát adhatod,nem allergizál.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csak azért kérdeztem, mert a rizses üvegre is az van írva, hogy 4 hónapos kortól.
2008. szept. 15. 09:07
5/12 anonim válasza:
A kérdező nem említett tejberizst, csak rizst, azt lehet adni nyugodtan, nem allergizál. Én jó sokáig főzöm, aztán turmixolom össze a gyümölcsökkel, néha Sinlac port keverek bele, de nem szükséges. Viszont a fimanál nagyobb menniységben szorulást okoz a rizs, arra vigyázz azért hogy ne egyen egyszerre túl sokat belőle.
6/12 A kérdező kommentje:
Az is kóstoltassam először pár kiskanállal? Vagy mehet már egy fél üveg is elsőre?
2008. szept. 15. 09:13
7/12 anonim válasza:
A 3.válaszoló vagyok.Azért adj hozzá még gyümit,mert akkor biztos,h nem okoz szorulást.Nekünk voltak kaki gondjaink,és mióta ezeket eszi nincs semmi probléma!De ezekben a desszertekben sztem csak azért van,h sűrűbb legyen és laktatóbb.Az ízén érezni,de az állaga teljesen pépes,és nem is látható benne.Mivel őszibarackos,meg van szőlős,azok hajtanak kicsit,tehát nem gondolnám,h fogja a baba hasát.
8/12 anonim válasza:
A 3.válaszoló vagyok.Ha már kapott olyan gyümit ami abban van-banán,alma,őszibarack-akkor add nyugodtan.Ha óvatos "duhaj" vagy pár kanállal délelőtt,és délután,aztán ha ízlik mehet a dolog.A felnyitástól számítva 2 napig eláll a hűtőben.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2008. szept. 15. 09:19
10/12 A kérdező kommentje:
:) Még egy kérdés :) ha kiveszem a hűtőből, csak szobahőmérsékletűre melegítsem? Vagy ne is melegítsem, csak vegyem ki korábban?
2008. szept. 15. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!