Öt hónapos babát már le lehet szoktatni az éjjeli evészetekről (ha nappal eleget eszik)?
Az én babám mindössze 6 hetes koráig evett éjjel is 1szer!
5hósan nem kelt fel enni. Most 1 éves,nem eszik éjjel.
köszi a második válaszolónak is. tudom, vannak ilyen babák akik nem kelnek fel éjjel. de én inkább arra vagyok kiváncsi hogy akinek felkelt a babája leszoktatta-e és mikor...
vagy a ti példáitok azt jelentik hogy ki kéne bírnia és leszoktathatom?
Ha eleget eszik,iszik jó súlyban van akkor persze,ki kellene bírnia. Miért ne? Éhen halni nem fog :-) és csak megszokás kérdése!
Esetleg ha megébred itasd meg,vagy adj neki cumit.
utolsó: ha fogzás miatt kel, arra nem lesz gyógyír a cumi...átszoktatni/leszoktatni csak azt a babát lehet, aki megszokásból, cici miatt kel...mert ők nem tudnak másként elaludni, csak segítséggel, ezt a cumi helyettesíteni tudja. De aki szeparál, fogzik, arra nem lesz gyógyír a cumi. természetesen megpróbálkozhatsz vele, de ha 1-2 éjszaka után is sír éjjel, akkor valószínű más gondja van.
Mindezek figyelembevételével, igen, durr bele :)
Akkor én vagyok az ellenpont: én nem szoktattam le. Rengetegszer kelt éjjelente a fiam, de enni csak egyszer evett. Viszont olyankor tényleg enni akart, másképp nem igazán tudtam megnyugtatni (ellenben a többi ébredésnél sikerült máshogy). Ebből arra következtettem, hogy neki arra tényleg szüksége volt, lehet, hogy csak megszokásból, de kellett neki. Lehet, hogy egy hét üvöltés után leszokott volna, nekem nem ért annyit.
10 hónaposan magától elhagyta az éjjeli evést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!