Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyszor ebred ejjel 6-7...

Hanyszor ebred ejjel 6-7 hetes babatok?

Figyelt kérdés
Az erdekelne, hogy kb. este 8-tol reggel 6-7-ig hanyszor kell fel enni a babatok?
2010. márc. 23. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
2szer. Olyan éjfél körül, (van hogy 1kor) és utána hajnali 4kor.
2010. márc. 23. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:

az előző voltam, de más babák már csak egyszer kelnek, sőt sok olyat ismerek aki egyszer se ébred.

Nekem mindkét gyermekem ilyen "ébredős".

2010. márc. 23. 09:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat! Hat ha megnyugtat az enyem is ilyen ebredos. :) Ezert is tettem fel a kerdest, mert olvastam, hogy ilyenkor mar lassan atalusszak az ejszakat. Szinten ejjel 1 korul ebred es ismet hajnali 4-kor, tehat meg nagyon messze allunk az atalavastol. :)
2010. márc. 23. 09:47
 4/8 edus83 ***** válasza:
ENYÉM 7HETES ÉS MIN 3 ÓRÁNKÉNT KEL.
2010. márc. 23. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
az első vagyok, hát igen, az én gyerkőceim nem olvasták a könyvet sajna:))
2010. márc. 23. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát az enyém el sem alszik este 10 előtt, és már csak egyszer kel, 3 és 5 között, bár 2 napja felébred 1 körül, aztán 5-ig alszik, utána már nem hajlandó.
2010. márc. 23. 10:06
 7/8 anonim válasza:

Az én babám 7 hetesen áltatlában 2szer ébredt, de volt hogy 3szor kelt fel mert éhes volt.

Most 6 hónapos és kb 5ször kel fel, persze már nem enni, hanem mert nő a 3.foga szegénykémnek :)

Jó babázást!

Timi

2010. márc. 23. 10:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom lanyok!

Elso, jot nevettem a valaszodon, hogy a gyerkoceid nem olvastak a konyvet. :)

Kedves, Timi, haaat most jol beijedtem a fogzastol!! Nem semmi! Remelem hamarosan kibujik a babad foga es jobb lesz szegenykemnek.

2010. márc. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!