Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell K-vitamint adni...

Mikortól kell K-vitamint adni az újszülöttnek?

Figyelt kérdés
Kell neki más vitamin is?
2008. szept. 14. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Amíg csak anyatejes már a legelejétől a szoptatás befejezéséig Konakion heti 2 mg (K vitamin)+ 1 éves korig napi 1 csepp Vigantol olaj(D vitamin).
2008. szept. 14. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az új módszertani levél szerint, a baba születéskor kap (k vit.)Konakiont, majd otthon egy ampullával 1 hetesen, és utána, míg anyatejes, addig havonta 1 szer. kell más vitamin 2 hetes kortól a vigantol, napi 1 csepp. vagyis d vitamin.
2008. szept. 14. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a k vitamint már havonta kell adni egy ampullát amíg csak szopik. A d vitamint meg naponta, megoszlik hogy egy évig, vagy két évig, de már három évet is hallottam...
2008. szept. 14. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az 1 vagyok.Nekem 6 és fél hós volt a kisfiam,amikor felállt és a dokit kérdeztema a D vit.-ról,mert féltem,hogy görbe lesz a lába.Azt mondta,hogy 1 éves korig kell adni napi 1 cseppet,majd 2-3 éves korig csak a téli időszakban.
2008. szept. 14. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előző véleményét, nekem is ezt mondta a dokim!!!!

dia

2008. szept. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!