Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha mandarint ettem tegnap...

Ha mandarint ettem tegnap attól fájhat ma a babám hasa?

Figyelt kérdés
Másfél hetes, eddig semmi gond nem volt vele de ma nagyon nyűgös, sokat sír, kézben lóg egész nap, én úgy látom a hasa fáj. Átvettem miket ettem tegnap amit eddig nem és ettem két darab mandarint de eszembe sem jutott, hogy nem lehet, senki nem is mondta pedig igyekszem odafigyelni,kerülni amit nem lehet. Fájhat már ma ettől a hasa, mennyi idő után bántja amit ettem? Vagy lehet, hogy hasfájós lesz? Az mennyi idős koráig derül ki. Kaki, puki, böfi van rendesen.
2015. dec. 7. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy attól fájna neki.
2015. dec. 7. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
a mandarintól nem hiszem
2015. dec. 7. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szinte bármitől előfordulhat hasfájás, mandarintól is. Ezért nem érdemes nagyon szigorú diétát tartani, csak ha kiderül, hogy valamire érzékeny a gyerek, azt kerülni. De lehet véletlen egybeesés is, túl gyorsan evett, túl sokat evett, front van, vagy egyszerűen ilyen a napja, azért van többet kézben.
2015. dec. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!