Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem lett teljesen pürés...

Miért nem lett teljesen pürés a sárgarépa?

Figyelt kérdés
Ennyire béna lennék? Most kóstoltattam meg a babámmal a répát, de félek bajt csináltam. Megpároltam, meg is kóstoltam, jó puha lett és botmixerrel összepaszíroztam. Persze nem nagyon íztlett neki (eddig csak az édes dolgok jöttek be) és a végén, amikor megettem a maradékot éreztem, hogy apró kis göbök voltak benne! Nem lesz tőle baja? És ha nem így, akkor hogyan kell elkészíteni?
2010. márc. 22. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden püré alapja legyen egy közepes vagy kis méretű krumpli, és akkor jó pépes lesz. Baja nem hiszem, hogy lesz tőle de legközelebb főzz hozzá egy kis krumplit,

7 hós kislány anyucija:)

2010. márc. 22. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak a krumplit még nem kóstoltuk, és ekcémás a Drága, ezért úgy gondoltam, hogy először mindent csak magában adok neki, utána fogok "mixelni". De ha nem lesz tőle baja holnapig, lehet akkor kipróbálom úgy, ahogy írtad, mert még holnap is répát adnék Neki, csak már nagyobb mennyiséget.
2010. márc. 22. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg nyugodtan a krumplit attól nem igazán szokott gond lenni.
2010. márc. 22. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!