Meddig kell vasalni a babaruhákat?
Ha a te ruháidat is mindig kivasalod, vagyis "szeretsz vasalni", akkor addig vasalsz amíg akarsz.
Amúgy én sem vasaltam ki a ruhákat sose. A cumit is bekapom és lenyalom róla szöszt. Kapok is érte mindig a sok okos mamitól, de engem nem érdekel. 8 hós a fiam és nem lett semmi baja.
Hát, akinek nincs jobb ötlete, h mivel töltse el az idejét a gyes alatt, az vasaljon.
Én nem vasaltam a szülés előtt sem, csak azt a szett ruhát, amiben hazahoztuk. a többi csak szépen ki volt/van mosva és behajtogatva szekrénykéjébe.
Magunknak direkt nem is veszünk olyan ruhát, amit vasalni kell, azt az évi pár alkalmat meg kibírom, ha vasalt ing, blúz, nadrág, nemtommi kell.
Nyugi itt nincs helyes válasz!
Hát igen, meg a nátha vírusát, egy csomó gusztustalan baktériumot is mellette, meg még sorolhatnám. (Képzeljétek tudom mit akarnak a NAGYOKOSOK!)
Sterilizáljatok, vasaljatok, petricsészében neveljétek nyugodtan a gyereketeket, aztán majd sírjatok, ha betegségből betegségbe futtok vele!
3 hónapig.
Amúgy már nagyok a gyerekek, csak az ingeket vasalom, momentán azt sem tudom, hol a vasalóm:)
7, 12 és 16 évesek, és sosem járnak gyűrött ruhákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!