Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell vasalni a babaruhá...

Meddig kell vasalni a babaruhákat?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

Ha a te ruháidat is mindig kivasalod, vagyis "szeretsz vasalni", akkor addig vasalsz amíg akarsz.

Amúgy én sem vasaltam ki a ruhákat sose. A cumit is bekapom és lenyalom róla szöszt. Kapok is érte mindig a sok okos mamitól, de engem nem érdekel. 8 hós a fiam és nem lett semmi baja.

2015. dec. 4. 14:03
 12/23 anonim ***** válasza:
25%

Hát, akinek nincs jobb ötlete, h mivel töltse el az idejét a gyes alatt, az vasaljon.

Én nem vasaltam a szülés előtt sem, csak azt a szett ruhát, amiben hazahoztuk. a többi csak szépen ki volt/van mosva és behajtogatva szekrénykéjébe.

Magunknak direkt nem is veszünk olyan ruhát, amit vasalni kell, azt az évi pár alkalmat meg kibírom, ha vasalt ing, blúz, nadrág, nemtommi kell.

2015. dec. 4. 14:03
 13/23 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk a cumilenyalásért pofont adnék...a fogszuvasodást okozó baktériumokat juttatod át jó hamar a gyerek szájába, te nagyon okos...ezt próbálnák a tudtodra adni az értelmesebbek, ha hagynád.
2015. dec. 4. 14:05
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
sose vasaltam. nem szeretem a vasalt ruhàkat :D
2015. dec. 4. 14:34
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
Én 6hós koráig vasaltam,a cumit inkább lemosom vagy forralom :-D (csak,h reagáljak egyik hozzászoló kommentjéhez)
2015. dec. 4. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Légyszi pontozzatok már le 0-ra, csak azért mert kivasalom a gyerekem ruháit. Nem mondtam azt, hogy az rossz, aki nem vasal. De miért kell lehúzni aki nem vasal? Ennyire nem lehet elfogadni mások véleményét? Gratula hozzá.
2015. dec. 4. 14:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehúzni azt aki vasal. azt akartam írni.
2015. dec. 4. 14:45
 18/23 anonim ***** válasza:
16%

Nyugi itt nincs helyes válasz!

Hát igen, meg a nátha vírusát, egy csomó gusztustalan baktériumot is mellette, meg még sorolhatnám. (Képzeljétek tudom mit akarnak a NAGYOKOSOK!)

Sterilizáljatok, vasaljatok, petricsészében neveljétek nyugodtan a gyereketeket, aztán majd sírjatok, ha betegségből betegségbe futtok vele!

2015. dec. 4. 14:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem vasalom. Szárítógépből kiveszem és azonnal összehajtom.
2015. dec. 4. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:

3 hónapig.

Amúgy már nagyok a gyerekek, csak az ingeket vasalom, momentán azt sem tudom, hol a vasalóm:)

7, 12 és 16 évesek, és sosem járnak gyűrött ruhákban.

2015. dec. 6. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!