3 hónapos babát be lehet vinni háznál lévő medencébe?
Apósomék nyaranta 2 hétre külföldre utaznak, ilyekor mi odaköltözünk, hogy vigyázzunk a házra, gondozzuk a növényeket és etessük a kutyát. Megkértek már minket, hogy menjünk, 2016 nyarán is, amikor kb 3 hónapos leszva pici.
Van a háznál egy nagyobb úszómedence, abban szoktunk fürdeni. A víze nem vegyszeres, sóval és porszívóval tisztítják. Ebbe bevihetjük majd a picit?
én biztos hogy nem vinném be de ez én vagyok. Én félnék hogy begyullad a füle, huzatot kap stb tudom hogy van babaúszás ettől a kortól, jó sok ismerősöm vitte is a gyerekét, belőle jó soknak már az első foglalkozás alkalmával rá ment a gyerek fülére...
én nem merném.
Tök érdekes, hogy lepontoztok. (2-es vagyok.)
1. Még meg sem született a gyereke a kérdezőnek,de már ilyen bocs. de hülyeséggel foglalkozik. Azért ettől fontosabb kérdések is vannak az első időszakban.
2. Tényleg csak akkor mehet medencébe, ha megkapta a 2. ás 3. havi oltásait. Ezért javasolják a babaúszást 3 hónapos kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!