Mi a véleményetek erről a járássegítő babakocsiról?
A lányomnak gondoltam karácsonyra mert már a pelenkás dobozt tologatja maga előtt és úgy megy. Csak az alacsony ugye és le kell hozzá hajolnia. Ezért gondoltam ezt a babakocsit mert ezzel később is tudna játszani,praktikusabb talán mint egy sima járássegítő. Volt valakinek ilyen? Szerette a lányotok?
Nekem nagyon tetszik.Fiam van, igy mi nem babakocsis jarassegitot vettunk, de ugy altalaban a jarassegito nagyon jo dolog.Mi is most vettunk, tetszik neki, hogy mar nem csak a butorok menten tud kozlekedni, igy szinte folyamatosan tolja mindenhova.
Ha lanyom lenne, szerintem nalunk is a babakocsis lett volna a befuto:)
ugyanilyenünk van. imádja :) 8 hónapos korában kapta meg, már négykézláb is tolta, amióta meg járni tud igazi atomgolyó vele :)
1,5 éves most, ezek később is jók, szerepjátékozáshoz. Mindenképp vegyetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!