Mekkorka az átlag egy éves? Kisfiam áprlis végén lessz eggy éves és aggódom, hogy esetleg le marad valamiben? Rosszaló kommentek kiméljenek!
Ezek alapján teljesen normálisan fejlődik a kicsikéd, nincs miért aggódnod! De a védőnő biztosan jobban látja a fejlődését, gondolom, jártok hozzá bizonyos időközönként. Járni szerintem kifejezetten korán elkezdett.
Az, hogy nem alussza át az éjszakát, nem jelent semmit. Egy időben az én fiam is próbálkozott az éjszaka és a nappal felcserélésével. Ha határozottak vagytok, és nem foglalkoztok vele, egy idő után feladja.
Most jól elmondtad, miket csinál, de azt nem írtad, mekkora...
Mert erről szól a kérdésed...
igen észre vettem bocsika:)
11kg 12 dkg volt 3 hete és 78 cm!
Szép nyurga legény, mint az én fiam!
Az enyém 13 kiló körül van, 92 cm, és két éves... :)
Nem kell egy babának minden áron kis díjbirkózónak lenni...
Egyébként én is aggódtam eleinte a "kis súly" miatt, de a dokinéni megnyugtatott, hogy magas, vékony fiúcskám van, és hogy ő minden hónapban látja, és teljesen papírforma szerint fejlődik.
Azt mondják, egy éves korára meg kell, hogy háromszorozza a születési súlyát, és ez nálatok is megvan. :)
11kg-osan kis súlyú? Ne viccelj!!!! Még nincs is 1 éves.
A fiam 3600gr-al született, nincs még mindig 10kg és 14 hónapos. Na ő vékony, izmos, sosem megsem álló, 11 hónapos korától futó kisfiú. A doki mégsem aggódik.
A kisfiad egyáltalán nem vékony, sőőőt. És magas is.
a magasságával sincs gond. Sőőőőt-még 1 éves sincs. Ne aggódj már!!!!! Élvezzétek a kisfiatokat.
Egy 75cm-es, 9700gr-os, 14,5 hónapos kisfiú anyukája.
Utolsó vagyok.
A kérdésedre válaszolva, az átlag 1 éves gyerek 9-10 kiló, az átlag 2 éves gyerek 12 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!