Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idö alatt apad el a tej?

Mennyi idö alatt apad el a tej?

Figyelt kérdés
2napja nem adok szopni a 18hónapos kisfiamnak.nagyon feldagadt a mellem,és tele van csomókkal.iszonyúan fáj.egész nap borogatom.kb menny idö,mire elapad?köszönöm
2010. márc. 21. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, h magától apad, v te akarod abbahagyni, de még lenne tejcsi. Nállunk az előbbi volt, én szoptattam, ha aludt a baba, fejtem amikor feszült. Mivel egyre ritkábban telt meg, a fiam elválasztotta magát, és kb. 2 hét múlva apadt el teljessen. Sztem nem jó ha fáj, begyulladhat! Hívd fel a védőnőt v a nőgyógyászod.
2010. márc. 21. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csomós, akkor fejd ki egy kicsit, csak annyira, hogy megkönnyebbülj. Létezik homeopátiás apasztó, és normál, receptre kapható tejapasztó gyógyszer is, ezekkel is próbálkozhatnál. Ahogy hallom, mindenkinél az apadási idő is máshogy alakul, én pl. majdnem egy hónapja, febr. 28-án szoptattam utoljára, de azóta még nem kellett kifejnem a maradék tejet, nem is csomósodott be a mellem, viszont ha megnyomom, még mindig jön belőle. (B)
2010. márc. 21. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon feszül fejj le belöle egy kicsit.Csak annyit hogy ne fájjon.A csomokat maszirozd nekem kb.tiz napig tartott.
2010. márc. 21. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Masszírozd ki a csomókat, ez a legfontosabb. Nekem 1 hét alatt elapadt, csak az első nap fejtem, aztán csak a csomókat masszíroztam szét. Minden este hideg vizes borogatást tettem rá, és tényleg 1 hét alatt el is apadt.
2010. márc. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!