Keresztben állnak a fogak, más is járt így?
Figyelt kérdés
A babámnak már kint vannak a középső fogai, most kijött a jobb alsó 2-es is, de a többihez képest full merőlegesen...így: --| ez mennyire normális?? helyre áll majd valamennyire??2015. nov. 28. 08:56
1/4 anonim válasza:
Majd a gyerekorvos megmondja, de agy baj nincs, mert a tejfogak úgyis kiesnek majd.
2/4 anonim válasza:
Persze.Még jó pár foga kinő,a feje,állkapcsa is növekszik folyamatosan.Így rendeződnek a fogai is.
3/4 anonim válasza:
Az enyém is így volt. Sőt a felnőttfoga is totál keresztben nőtt ki alul, aztán helyre tekeredett, ahogy nőtt.
4/4 A kérdező kommentje:
koszi. egyszeruen nem ertem hogyan de ra felorara eltunt neki...pedig biztoa vagyok benne hogy ott volt az él, full merolegesen, nappali fenyben jol latszott es meg is fogtam ereztem is. persze a ferjem hulyenek nez mert o akkor pont nem volt velunk...mindenesetre napok ota nem alszunk szoval tuti hogy lattam valamit
2015. nov. 28. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!