AKik sokáig szoptatták babájukat, hogyan tértek át a tejre/tápszerre?
Köszönöm szépen! Próbálom akkor a poharat, a csőrös poharat kiköpi sajnos, illetve fintorogva kitolja a nyelvével.
A tejet két éves kor előtt nem ajánlotta az orvos, és mivel bízom benne, ezért a javaslatára 3-as tápszert fogok majd megpróbálni, remélem sikerrel.
KÖszi még egyszer!
Szia!
Még megpróbálhatod szívószállal adni, ha rájön, hogy "működik" , percek alatt kiszippantja:) Nekünk bevált:)
Bocs az OFF-ért!Kedves kérdező!
Nálam pont ugyan ez a helyzet csak a fiam 1 éves.Én is szoptatom,de szerintem elég neki a tejem.Te honnan tudod, hogy mennyit szopizik?és honnan lehet azt tudni, hogy meg van a napi 500ml tejalapú étkezés?kap már túrót,sajtot,joghurtot.Bocsi, hogy nálad kérdezek,de már félek feltenni kérdést,mert lehurrognak!
Kedves Utolsó!
Nekem az elmúlt napokban érezhetően csökkent a tejem mennyisége. Nem tudom mennyit szopizik egy alkalommal a babám (most napi 3-szor szopik), mert nem mérem (egyszerűen nem tudom már megmérni, mert mindene lelőg minden irányban a mérlegről és mozgolódik is rajta). No tehát a lényeg, hogy amikor pohárból itatom, akkor kb. 10-15 kortyra iszik meg 10 militert. A cicimből ma este, 30-30 kortyot ivott. Tehát az kb. 50 mili lehet. Ha ezt 3 alkalommal megszorzom, legjobb esetben másfél deci jön ki. MEgeszik még egy joghurtot, az 2 deci, tehát 3,5 decinél vagyunk, ami kevés. Uzsonnára eszik néhány falat sajtot, de még így is kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!