Ti mit gondoltok erről?
én már az elejétől figyeltem és segítettem mindenben a gyermekem
3 hósan a kezének felfedezésében, 4 hósan megteremteni a forgáshoz a helyet, motiválást, a kúszásban rásegítettem netes gyógytornával(mert csak körbe-körbe haladt), hogy tanulja, hogy felváltva kell használni a kezet-lábat(van a neten gyógytorna), mászáshoz az egyensúlygyakorlatokkal, izomfeszesség miatt megjártuk a dévényest, gyógytornászt, stb
nos, egy szó, mint száz, én 17 hónapos koráig nem vártam volna semmivel, hogy majdcsak lesz valami egyszer, teljesen kizárt.
kúszni mászni tud már?
hogy haladnak?
itt van támpont is
amúgy vannak hibák, amiket a szülők is elkövet(het)nek és hátráltatják vele a mozgásfejlődést. de gondolom a dévényes ezt is elmondja.
Járnak fejlesztére. Ez a lényeg. Nézd. Gondolom már százan megrökönyödtek, amikor kérdezték, mit csinál már? Vagy ezt még nem csinálja?? Hidd el aggódik ő, csak agyára ment a téma. Megtesz mindent a babáért, de a magyarázkodásba beleunt.
El van maradva a babám több ok miatt. Nem tudok rendesen aludni, ideges vagyok, nem tudom mi lez a jövőben. De már a bugyuta kérésekre én is azt mondom, RÁÉR. Nem fogok senkinek magyarázkodni. De ettől független minden másodpercem aggódással teli. Viszont sajnálatra nincs szükségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!