3 hónaposan valaki hozzá táplálta babáját? Gyümölcsös bébi kajcsikra gondoltam vagy esetleg higabban az ízesitett tejpépet
A WHO ajanlasa a 6 honap, akkorra fejlodik ki az emesztorendszer. Tapszeres babakat lehet hamarabb, 4-5 honaposan hozzataplalni.
Ha hamarabb teszed, artasz neki.
Nalunk is ez a helyzet csak az en babam 2.5 honapos. Igaz nem mindennapos a hasfajas csak a kaki nem megy! Mi szelcsovet hasznalunk es olykor lazmerozom! Ha bebietelt szeretnel neki adni vard meg a 4 honapos kort! Vannak jo kis bio alma vagy baracklevek, fozelekek.
Tudom, hogy rossz ez a helyzet! Mi is sok minden kiprobaltunk de semmit nem ernek ezek a draga cseppek! Most semmit nem adok neki es igy is jol el van!:)
Meg 1 honapig tartsatok ki, szerezz be egy szelcsovet es jo szorakozast!;)
Nekünk is ugyanez volt a gond. A gyerekorvos mondta, hogy az őszibarack jó rá - de legkorábban 4 hónapos korában.
Nekünk egyébként írt fel az orvos cseppeket, ami sokat segített.
A 4 hónapos kort mindenképpen várd meg. Addig meg türelem.
A lányom tápszeres volt, neki is fájt a hasa. Ez a babák egy részénél "normális", egyszerűen ki kell várni, amíg elmúlik, mert beérik az emésztőrendszere.
Espumisant, vagy bármilyen szimetikon hatóanyagú cuccot megpróbálhatsz, ártani nem fog, hátha segít.
Illetve a Lactase Comfort laktáz enzimet tartalmaz, segít lebontani a laktózt, ez is megér egy próbát (ugyanaz, mint a Colief, csak olcsóbb). Vagy eleve úgy kérd, hogy laktáz enzimből adják a legolcsóbbat.
Igen utolsó, 3 hónaposan én is kaptam tejbegrízt meg krémtúrót meg ki tudja mit.
Azóta se bírom a tejet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!