Ha már egy hete nem szoptatok, és nem is feszült utána egy percig se a cicim, akkor lehet még tejlázam? Eddig nem volt semmi, de később lehet? Vagy ahhoz feltétlenül kell feszülnie?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 09:27
1/3 anonim válasza:
Csak a saját példámat tudom leírni. Nekem elapadt a tejem. Fejtem mit egy güzü, de nem lett több. Aztán mikor már több órán át is alig jött le belőle, úgy döntöttem, nem fogok erőlködni és inkább a babámmal foglalkozom. Nekem nem gyulladt be, pedig valamennyi volt benne. Szóval az én tapasztalatom, hogy ha nem feszül akkor nem fog begyulladni.
2/3 anonim válasza:
Február 28-án szoptattam utoljára (nem kellett a kisfiamnak, kiköpte a cicimet, és sajnos cumisüvegből sem fogadta el), és még mindig van benne, ha megnyomom. Nem spriccel, csak cseppek jönnek belőle, de nem csomós, nem feszül, nem fáj, úgyhogy hagyom elapadni magától. (B)
3/3 anonim válasza:
Nekem az első lányomnál 2 hónap után csomósodott be a cicim és lett lázam. Van homeos tejapasztó,nem tudom mosta a pontos nevét,de ha a törpi úgy dönt,hogy Neki már nem kell akkor ki fogom próbálni,nem akarok úgy járni mint a nagynál.
Banyuci,ez olyan rossz,nem? vége az igazi,csecsemőkornak,a meghitt összebújásoknak. Hála az égnek,ma Gló megint elfogja a cicit.:) De fogcskának még se híre,se hamva... bár olyan furi az ígye,nem dagadt,nem is piros,nincs is fehér vonalkája,hanem olyan mintha velős csont lenne a bőr alatt :) Bocsi,de ahhoz tudom hasonlítani. fehéres ovális alakban,és a belseje mintha kicsit sőtétebb lenne,lehet hogy ez csak ínye,a fene tudja már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!