Hypotónia esetén a belső szervek is érintettek?
Szívizom, gyomornál a záróizom, stb.
Sokat félre nyel a babám.
Tudtok a fenti kérdésről vmit?
Mire írták ezt neked?
Nálunk hypotómiás nyakizomzat vagy valami ilyesmi volt.
Tehát csak arra a területre szólóan. Vagyis még gyenge volt a baba nyaka és nem tudta emelgetni a fejét.
Arra írtam, hogy a Dévényes masszőr mindig kérdezi, nem nyel-e félre, könnyű-e táplálni a gyereket, nem bukik-e sokat...ebből arra következtettem, hogy esetleg a belső szervek izomzatai is érintettek lehetnek. VAgy hülyeség? Pl. gyomor záróizma, nyelőcső is csupa izom, a szájban is izmok kellenek a szopihoz, stb.
Ezért kérdezem, így értem.
Érdekes kérdés... Az én gyerekem is hypotón, de mégsem tudok erre válaszolni.
Az tuti, hogy nálunk a szopival gondok voltak, mert az arcizmok is gyengébbek voltak.
És most ezen a székletürítés dolgon is elgondolkoztam...a kislányom napi 2-4 alkalommal kakil. (Bocsánat, hoyg így írom.) Valóban összefüggésben lehet ezzel? Megkérdezem a Dévényesünket én is a kérdéseddel kapcsolatban.
Régi kérdés de hátha valakinek hasznos.
Lányom testszerte hipoton.
Szoptatási és széklet ürítési gondokat is okozott.
Folyamatos székrekedés, már 15 hónapja, a szoptatás is nehéz volt mind a 8 hónapban.
Viszont amit az utolsó válaszoló írt az nálunk nem volt.
Pont hogy gyorsan nőtt a haja és a foga is.
Úgyhogy ez változó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!