6 hetes babának, ha beteg, köhög és folyik az orra szoktak gyógyszert írni?
Figyelt kérdés
6 hetes fiam beteg. Valószínűleg a nagytól kapta el, aki már pont kijött belőle. 3 napig csak az orra folyt, felhívtam az orvost, mondta,hogy csak szívjam az orrát, mást nem tudok. Mára viszont köhögni kezdett. Holnap viszem dokihoz, de kíváncsi lennék,hogy ilyen pici is babának is fognak adni gyógyszert?
A fiam 10 hónapos koráig nem volt beteg, így nem tudom. köszi
2015. nov. 22. 11:02
1/4 anonim válasza:
Igen. Ha az orvos ugy iteli meg akar antibiotikumot is kaphat.
2/4 anonim válasza:
Az enyém hat hónapos éppen benne van ebben. Sinupretet kaptunk a köhögésre, orrfolyásra orrcseppet. Ha nincs láza, nem kap antibiotikumot (nálunk).
3/4 anonim válasza:
Kislányom 8 hetes, ugyan ez a baja. Dokinőnk Reventil orrspay-t és Nasivin orcseppet mondott, ill. a köhögésre Ambroxolt. Ha esetleg lázas lenne írt antibiotikumot, de nem kellett. Szépen javul.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Kihívtam ma a dokit, végülis nem akartam bevinni a rendelőben. Azt mondta,hogy a torka nem igazán piros, a tüdeje tiszta, a köhögés inkább az orrdugulástól van. Tengervizes spray-val fújjam, aztán minél többször szívjam, meg napi 2x 1 ml Calcimusc.
2015. nov. 23. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!