Sütőzacskóban céklát?
Figyelt kérdés
Meghámozzam?Mennyi idő kell neki?2010. márc. 20. 10:19
1/1 anonim válasza:
Én jól megmosom,végeit levágom és fólia alatt kevés olajjal,vízzel pici sóval párolom meg.Utána hámozom és lehet enni karikázva,reszelve stb.. kevés őrölt köménnyel.A cékla méretétől is függ az idő 1-1 1/2 óra.Közben megszúrom,hogy elég puha-e.Ezért jobb a fólia vagy a fedeles tál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!