Meddig kell forralni a tejet?
Figyelt kérdés
Kisfiam nemsokára egy éves lesz. 10 hónapos kora óta adok neki kétharmados tehéntejet, amit fel is forralok. Egy évesen már színtejet adok majd neki, de meddig kell felforralni?2008. szept. 12. 18:35
1/3 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy engem most megköveznek majd, de az én fiam is kb 9-10 hónapos kora óta iszik tejet. Soha sem forraltul neki (mondjuk a vizet is csak kb féléves koráig). Soha semmi baja nem volt, még beteg is csak egyszer, pedig már 21 hónapos. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ha betölti az egy évet, én sem forralom tovább. A vizet már én is kb. fél éve nem forralom. Csak anyukám azt mondta, hogy a tejet még 2 éves koráig forraljam. De szerintem ezt azért mondta, mert régen nem egészen ilyen tejeket árultak.
2008. szept. 13. 06:53
3/3 A kérdező kommentje:
Most minek pontoztátok le??? Feltettem egy kérdést, és kaptam rá egy teljesen hasznos választ. Erre idejön valami majom és lepontozza, csak mert neki nem tetszik.
2008. szept. 13. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!